Ce frumoasă este Meryem Uzerli, actriţa din Suleyman Magnificul. Însărcinată cu al doilea copil, și-a uimit fanii cu look-ul tineresc


Celebra actriţă Meryem Uzerli, care i-a cucerit pe telespectatorii români în timpul difuzării serialului Suleyman Magnificul are un ten impecabil la 37 de ani. Cele mai noi imagini, în care apare nemachiată, îi scoate în evidență frumusețea naturală. 


Actrița a postat recent, pe contul ei de Instagram, o serie de fotografii dintr-o ședință foto, în care preferă să-și arate chipul natural. Ea nu a intervenit prea mult nici asupra părului, lăsându-l necoafat. Fanii s-au arătat încântați de apariția ei, lăsându-i peste o mie de mesaje de apreciere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? @the.gonz Location @paris44_berlin

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

De câțiva ani, Meryem Uzerli locuiește la Berlin alături de fiica ei Lara, în vârstă de 7 ani. Ea s-a despărțit de tatăl fetiței, un om de afaceri turc, care ar fi înșelat-o. Actrița și-a refăcut viața, iar acum este însărcinată în șase luni, tot cu o fetiță. Deocamdată, Meryem nu a dezvăluit numele tatălui. Ea preferă să ducă o viață discretă în capitala Germaniei, acolo unde și-a deschis de curând o cafenea, numită ”Nosh Nosh”. 

Cel mai recent film în care a jucat Meryem Uzerli se numeşte Kovan şi a fost lansat pe 03 iulie 2020. Inspirat de un caz real, filmul spune povestea lui Ayşe, o tânără fată care se întoarce din Germania în satul natal, pentru a se ocupa de afacerea familiei- apicultura. Pentru acest rol, Meryem a primit premiul pentru ”Cea mai bună actriță” la Chelsea Film Festival, desfășurat în perioada 15-18 octombrie. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram meryemuzerlimeryem

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mark Stam: „Așa se fac milioanele în industria muzicală!”

  • Ce frumoasă este Meryem Uzerli, actriţa din Suleyman Magnificul. Însărcinată cu al doilea copil, și-a uimit fanii cu look-ul tineresc

related posts

Modifică setările cookies