Ce frumusețe de fată are Gwyneth Paltrow! Apple a împlinit 17 ani și s-a transformat într-o domnișoară superbă


Fiica lui Gwyneth Paltrow și a lui Chris Martin s-a transformat într-o domnișoară superbă, iar actrița nu-și mai încape în piele de mândrie. Apple a împlinit recent 17 ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul contului de Instagram. 

 


Sunt rare momentele în care Gwyneth Paltrow postează fotografii în mediul online cu copii săi. Actrița are două comori din căsnicia de 13 ani cu Chris Martin, solistul Coldplay. Apple a venit pe lume în 14 mai 2004, iar Moses s-a născut în 2006. Cuplul a divorțat în 2016, iar doi ani mai târziu, Gwyneth s-a căsătorit cu scenaristul Brad Falchuk. 

Recent, Gwyneth și-a aniverstat fiica și a postat o fotografie pe contul de Instagram. Apple este o domnișoară superbă, care seamă leit cu mama sa. Printre cei care i-au lăsat urări pe contul de Instagram al mamei se numără: Naomi Campbell, Linda Evanghelista, Drew Barrymore sau Kate Hudson. 

“E posibil? 17 ani azi? Fetița mea dulce... Ești viața mea! Mă faci să râd cu poftă în fiecare zi. Ești genială și extem de muncitoare. Mi-aș fi dorit să fi avut măcar o doză mică din încrederea pe care tu o ai, atunci când eram de vârsta ta. Mă inspiri și ești atât de cool. Îmi amintesc dimineața în care ai apărut în viața mea și nu pot să cred că a fost acum 17 ani. La mulți ani, îngerul meu!”, a fost mesajul postat de actriță. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Cum să cucerești o stewardesă

related posts

Modifică setările cookies