Ce i-a răspuns Alex Bodi unei urmăritoare care l-a numit urangutan: „Văd că-ți plac...”


Alex Bodi a avut o reacție extrem de acidă în mediul online, după ce o urmăritoare l-a numit urangutan. Acesta a dezvăluit un aspect referitor la intimitatea fetei!


Alex Bodi este unul dintre cei mai controversați oameni din spațiul public. Acesta a ajuns cunoscut în showbiz după ce a avut o relație plină de complicații cu Bianca Drăgușanu. După despărțire, afaceristul s-a afișat cu mai multe femei celebre și extrem de frumoase!

Recent, el a fost plecat în Bali și a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii pe rețelele de socializare. La una dintre imagini, o internaută i-a lăsat un comentariu care l-a enervat la culme pe afacerist. Aceasta l-a numit urangutan, iar la scurt timp Alex Bodi i-a răspuns, sugerând că tânăra îi scrie constant pe Instagram.

''Văd că-ți plac urangutanii... Că îmi scrii de vreo doi ani să te bag în seamă.'', i-a răspuns Alex body pe rețelele de socializare.

Alex Bodi a recunoscut în urmă cu ceva timp că a devenit foarte selectiv atunci când vine vorba despre oamenii din jurul lui. Acesta a spus în cadrul unei emisiuni mondene că a renunțat complet la energiile negative din jurul lui.

„Când nu ai bani, devii sărac! Când nu ai prieteni și familie, devii un nimeni! În viață trebuie să înțelegem un singur lucru, acela că sunt niște chestii, pe timp scurt sau pe timp lung, care nu se pot schimba, iar dacă noi ne impunem și ne asimilăm o idee în cap, atunci ne rămâne doar să luptăm. Noi trebuie să avem grijă de noi, adică să evităm stresul, energiile negative, gândurile. Cred că răul este scurt!”, a declarat el pentru o emisiune mondenă.

Sursă foto: Alex Bodi/Instagram

 

related posts

Modifică setările cookies