Ce i-a spus Larry King soției sale înainte să moară? Shawn King, dezvăluiri emoționante


Larry King s-a stins din viață weekend-ul trecut, la 87 de ani. Legendarul prezentator era internat în spital cu Covid-19, dar suferea și de alte afecțiuni. Shawn King a vorbit recent despre ultima conversație pe care a purtat-o cu soțul ei, dar și despre cauza morții. 


Într-un interviu oferit celor de la Entertainment Tonight, Shawn a povestit că a purtat o conversație cu Larry prin intermediul FaceTime. 

“Am reușit să facem un FaceTime în timp ce era la spital. Era foarte greu pentru el să vorbească, dar s-a asigurat că am înțeles ultimul său mesaj: «Te iubesc! Ai grijă de băieți»”, a spus Shawn. 

Larry și Shawn s-au căsătorit în 1997 și au doi băieți: Cannon (20 de ani) și Chance (21 de ani). Larry a depus actele de divorț în 2010, apoi cei doi s-au împăcat. În 2019, realizatorul a intentat din nou divorț, însă Shawn a declarat pentru ET că divorțul lor nu a fost niciodată finalizat. Cei doi nu mai locuiau împreună, însă erau în relații bune. "A rămas în preajma noastră și încă îl pot simți", a spus Shawn.

Soția lui Larry King a mai dezvăluit că prezentatorul, care era internat din luna decembrie cu Covid-19, nu a murit din cauza temutului virus. 

“A fost o infecție. A făcut septicemie. Ei bine, era pregătit să plece. Îți spun asta. Știi, el nu a vrut niciodată să plece, însă trupul lui firav fusese lovit de prea multe ori, iar atunci când am auzit cuvântul Covid, inimile noastre s-au scufundat. Dar el s-a luptat. A învins Covid-ul, dar asta l-a lăsat fără forță, iar apoi a apărut infecția. Dar da, nu a cedat ușor”, a mai spus mama fiilor lui Larry King. 

Shawn a spus că ultimii ani au fost cumpliți pentru Larry din cauza problemelor sale de sănătate și îi era foarte greu să-l vadă atât de slăbit. Se știe că prezentatorul s-a luptat de-a lungul anilor cu mai multe afecțiuni, inclusiv cancerul de prostată și diabetul de tip 2

Larry King a fost o adevărată legendă pentru postul CNN, dar și pentru întreaga breaslă a jurnaliștilor americani.  Moderatorul a găzduit „Larry King Live” pe CNN de peste 25 de ani, intervievând candidați la președinție, vedete, sportivi, staruri de cinema și oameni obișnuiți. S-a retras în 2010, după ce a înregistrat mai mult de 6.000 de episoade ale emisiunii, potrivit PRO TV. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: "Și vineri! Și luni!”. Melodia care îți aduce zâmbetul pe buze: Smiley și Pavel Bartoș te anunță când te uiți la Românii au talent

 

related posts

Modifică setările cookies