Ce imagine adorabiă! Cum arată Ciara alături de fiica sa de 2 ani în costume de baie identice


Ciara și fiica sa în vârstă de 2 ani, Sienna, arată adorabil în ultima fotografie postată de aceasta pe Instagram.


Cele doua poartă costume de baie identice de culoare roșie și imprimeu animal print. Acestea au pozat relaxând-se pe șezlong, cu ambele mâini deasupra capului, Ciara lăsându-ș buclele răzlețe libere. În fotografie, Ciara este surprinsă uitându-se la fiica sa și purtând o pereche de ochelari de soare.

Aceasta a descris fotografia extrem de simplu pe Instagram, “Girls” alături de o inimă roșie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girls ❤️. #GirlGang #Girls

A post shared by Ciara (@ciara) on

Cele două seamănă izbitor de mult și se pare că fetița nu se ascunde deloc de apartul de fotografiat. Ciara a mai postat curând un videoclip foarte simpatic în care Sienna dansa și râdea, purtând un costum de baie marca Burberry.

În afară de statul la plajă împreună cu familia, Ciara a participat împreună cu soțul ei în vârstă de 30 de ani, Russell Wilson, la Espy Awards și în ziua următoare la Kids` Choice Awards, unde au mers si Sienna și fratele ei vitreg, Future. 

Apariția lor a fost desprinsă din reviste. Ciara a purtat un crop top alb asortat cu sneakersi albi și o fusta neagră cu talie înaltă, Russell a purtat jeansi închiși la culoare, un tricou alb și o jachetă deasupra, Sienna a purtat o fustă din tulle și o vestă din denim, iar Future a purtat o cămașă în carouri, pălărie galbenă și ochelari de soare. 

 

Sură foto: Getty Images

Vezi și: Profil de celebritate - Halle Berry

FULLSCREEN
Ciara și fiica sa arată senzațional în costume de baie identice. Cum au pozat acestea?
  • /

related posts