Ce înălțime are Adela Popescu: ”Patru ani de liceu am mers numai pe tocuri”


Invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, Adela Popescu a răspuns întrebărilor puse de fani pe Google. ”Întotdeauna am fost curioasă ce întreabă oamenii despre mine”, a mărturisit ea. 


Prima întrebare a fost ”când s-a căsătorit Adela Popescu”. ”Ne-am căsătorit la cinci ani după ce ne-am cunoscut, adică în 2015 a fost nunta”, a spus Adela, destul de ezitantă. 

Citește și: Adela Popescu și-a dus copiii în satul natal. "Am ca variantă să renunț la tot și să mă mut la țară

”Trebuie să dau o căutare pe Google, că nu mai știu. Pe 21 a fost cununia civilă, pe 22 august - cununia religioasă, dar nu prea mai știu anul. Pentru că noi, de exemplu, nu știm nici când ne-am cunoscut, n-avem data, nu știm nici când a fost primul sărut, adică noi nu prea știm chestii d-astea”, a răspuns vedeta, destul de amuzată. 

”Sunt o femeie extrem de gurmandă. Semăn cu mama mea, care e destul de slăbuță și cred că asta contează destul de mult, dar un avantaj când îți place orice este că poți să ții orice dietă. Dacă trebuie să mănânc salate, mie îmi plac salatele de nu mai pot. Dacă trebuie să mănânc murături, îmi plac murăturile de nu mai pot. Dacă trebuie să mănânc numai sarmale, sarmalele sunt viața mea”, a explicat Adela Popescu pentru fanii interesați de ceea ce mănâncă. 

Adela a dezvăluit și ce înălțime are. ”Am 1,65 m și patru ani de liceu am mers numai pe tocuri pentru că mi se părea că sunt foarte, foarte mică. Doamne, acum, când trebuie să încalț tocuri, e prăpăd! Adică, mi-am pierdut chiar antrenamentul. În liceu, eram destul de complexată. Cred că adolescența își spunea cuvântul”. related posts