Ce înălțime are Laura Giurcanu, din echipa Faimoșilor, la o greutate de 60 de kilograme


De când Roxana Ciuhulescu (1,92 m) a părăsit competiția Survivor România, Laura Giurcanu a rămas cea mai înaltă dintre concurente.


Aseară, în cadrul emisiunii Survivor România, Laura Giurcanu a menționat, în timpul unei discuții mai aprige cu TJ Miles, că are 60 de kilograme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura (@lauragiurcanu)

Dar ce înălțime are?

Laura Giurcanu este a doua cea mai înaltă concurentă de la Survivor 2022, cu o înălțime de 1,85 m.

Statura i-a adus Laurei Giurcanu și o carieră de model, ajungând să pozeze în reviste de modă precum Vogue, Elle și Cosmopolitan, însă acum, la 24 de ani, este preocupată mai mult de vlogging.

Înainte de a urca însă pe podium, ea a practicat timp de 7 ani atletismul, de care a decis să se apuce după ce a văzut o reclamă.

În 2015 şi-a creat un vlog pe Youtube, iar contul său este urmărit de sute de mii de adolescenţi care o consideră un exemplu. Aceasta a reușit să câștige popularitate grație mărturiilor sale frecvente pe vlogul personal, precum și tutorialelor de frumusețe și machiaj. 

Laura a cochetat și cu cinematografie, jucând în producția de succes „Oh, Ramona!“ (2019) și la rugămintea lui Selly în fimul „5Gang: Un altfel de Crăciun“ (2019).

În 2018, Laura a fost vlogger-ul show-ului TV de la Pro TV, „Vocea României“.

Foto: Facebook, PRO TV
 
Trucuri de makeup pe TikTok
 
 
 

related posts

Modifică setările cookies