Ce încleştare! Serena Williams s-a "ciocnit" cu Mike Tyson


Serena Williams (38 de ani) şi Mike Tyson (53 de ani), doi dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile, au avut parte de o întâlnire specială, în care tenismena a luat lecţii de box de la celebrul pugilist.


Cei doi au avut ocazia să-şi măsoare „forţele” la baza de pregătire a Serenei Williams din Boca Raton (Florida), în cadrul unui eveniment de team-building organizat de Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei. Considerat cel mai feroce boxer din toate timpurile, „Iron” Tyson a acceptat provocarea de a-i oferi Serenei un antrenament. 

 

 

"N-aş vrea să intru în ring cu ea", a glumit Mike pe o reţea de socializare, alăturând un filmuleţ în care tenismena se dezlănţuie asupra unui sac de box, lovind cu o putere incredibilă timp de aproximativ 30 de secunde. ,,Da, chiar s-a întâmplat. Da, Serena a câştigat”, a scris Mouratoglou pe Twitter, ca explicaţie pentru o fotografie în care Mike Tyson îi ridică mâna Serenei Williams, în semn de victorie.

Citește și: Serena Williams, în costum de baie pe iaht, alături de sora ei mai mare

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NuBoxing (@boxingequipment) on

 

Dacă Mike Tyson s-a retras de mult (din 2005) din activitatea de boxer, Serena Williams continuă să lupte pe terenul de tenis, ea pregătindu-se de zor pentru startul unui nou sezon competiţional.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Victoria Beckham speră că Adele îi va purta hainele 

related posts