Ce intervenții estetice are Otilia Bilionera: „Implanturi, 3.000 de euro...”


Otilia Bilionera a vorbit deschis despre intervențiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul anilor, dar și care sunt cele la care apelează anual. Iată declarațiile vedetei!


Otilia Bilionera a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România. Aceasta a reușit să câștige simpatia publicului atât datorită personalității sale puternice, cât și grație aspectului său fizic de invidiat. Vedeta a cucerit cu adevărat telespectatorii, care i-au lăsat o mulțime de comentarii în mediul online, cu privire la trăsăturile sale fine. Cu toate acestea, au existat și oameni care au judecat-o pe cântăreață din cauza intervențiilor estetice pe care le are. Pentru a combate toate aceste critici, Otilia a decis să vorbească deschis despre ceea ce a făcut pentru a arăta atât de bine!

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta a primit provocarea de a spune care sunt intervențiile pe care și le-a făcut de-a lungul anilor. Se pare că vedeta are implanturi mamare, iar anual apelează la mezoterapii pentru a-și păstra elasticitatea pielii. 

„Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât', a spus ea la Măruță.

Ce intervenții și-a făcut înainte de Survivor România

Înainte de Survivor România, Otilia Bilionera a decis să apeleze la anumite proceduri de înfrumusețare. Este vorba despre micropigmentarea buzelor, micropigmentarea sprâncenelor, dar și micropigmentarea pleoapei superioare și inferioare.

Aceasta a reușit să atragă un val de reacții pozitive în mediul online datorită frumuseții și energiei debordante de care a dat dovadă la emisiunea de la ProTV.

Sursă foto: Otilia Bilionera/Facebook

related posts

Modifică setările cookies