Ce își dorește Ellie White de la Moș Crăciun și ce planuri și-a făcut pentru zilele astea


Sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune, iar Ellie White are deja dorințele “așezate” sub brad! Ce își dorește artista de Crăciun și ce așteptări au cei doi copii ai ei de la Moș, ne-a spus chiar ea, pentru Perfecte.ro.


Ellie, ce planuri ai de Crăciun și Revelion?
 
Crăciunul îl vom petrece în familie, pentru că va veni Moș Crăciun la copii și este frumos să ne găsească pe toți acasă, iar de Revelion ne vom retrage la Brașov unde voi avea concerte.
   

La ce poftești cel mai des în perioada sărbătorilor de iarnă? 

 
N-aș putea spune că în perioada sărbătorilor poftesc la ceva anume. Dar parcă acum, cozonacii au gustul cel mai bun, portocalele au mirosul cel mai puternic, și sarmalele sunt cele mai bune. (râde) 
 

Ce cadouri și așteptări ai de la Moș Crăciun?

Dragă Moș Crăciun,de Crăciunul ăsta îmi doresc doar multă sănătate pentru toată familia mea și pentru toți oamenii din lume, multă bogăție pentru cei săraci și înțelepciune pentru cei pierduți, noroc pentru copiii mei și câte o familie pentru fiecare animăluț și copil abandonat. Doar atât.
 

Ce vor copiii, ce au “comandat” de la Moș? 

Copiii vor multe…Foarte multe jucării, deși au mai mult decât suficient, dulciuri non stop, jocuri pe PS și desene pe televizor. Ce vor primi însă... vom vedea! 


 

FULLSCREEN
Ce își dorește Ellie White de la Moș Crăciun!
  • /

related posts

Modifică setările cookies