Ce iubită sexy are Carla’s Dreams! El se ascunde după mască, dar iată cum arată partenera solistului


În primăvara anului 2013, întreaga Românie descoperea un nou artist, Carla’s Dreams, care lansa, alături de Inna, videoclipul melodiei “P.O.H.U.I.”.


Chiar dacă în Republica Moldova era deja cunoscut ca artist, românii nu știau nimic despre cântăreț, însă, odată cu trecerea anilor, Carla’s Dreams a cucerit toate topurile din țara noastră. El a adunat peset 1,5 milioane de abonați pe YouTube, iar piesele și videoclipurile pe care le-a postat pe internet se apropie de 1 miliard de vizualizări.

În toți anii de când încântă publicul din România cu piesele sale, Carla’s Dreams nu și-a dezvăluit identitatea, cântând cu fața vopsită și tot așa apărând de fiecare dată în public. Puțini sunt cei care știu cine este cu adevărat solistul, iar printre acele persoane se regăsește și iubita cântărețului.

De mai bine de un an de zile, Carla’s Dreams se iubește cu Andra Mirona Axentoi, un model care are peste 10.000 de urmăritori pe Instagram. Relația lor a început la câteva luni după ce cântărețul a divorțat de soția lui, o afaceristă de succes din Republica Moldova.

FULLSCREEN
Ce iubită sexy are Carla’s Dreams! El se ascunde după mască, dar iată cum arată partenera solistului
  • /

related posts