Ce mai face Choupette, felina care a moștenit milioanele lui Karl Lagerfeld


Anul acesta, în februarie, se vor împlini trei ani de la moartea lui Karl Lagerfeld. Choupette, pisica birmaneză a designerului, este unul dintre moştenitorii averii colosale lăsate în urmă de creatorul de modă. 


În cei aproape trei ani care s-au scurs de la moartea designerului, Choupette n-a dus lipsă de nimic și a fost răsfățată mai ceva ca o prințesă. Mai mult, felina a avut agenda plină și nenumărate contracte de modă de onorat. 

Choupette este și influencer, fiind extrem de activă pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 100.000 de fani. 

Pisica lui Karl Lagerfeld locuiește la Paris, într-un apartament impresionant cu vedere la Sena. Ea a rămas în grija bonei ei, Francoise Cacote, care este și fosta menajeră a lui Karl Lagerfeld.

Francoise are grijă ca felinei să nu-i lipsească nimic și tot ea se ocupă de contul de Instagram al pisicii. În cele mai recente fotografii postate pe contul de socializare, pisica apare lângă brad, în brațele lui Francoise sau savurând hrană de pisici în formă de peștișori.

De Crăciun, pe contul feline a fost postată și o poză cu Karl Lagerfeld și un mesaj emoționant: “Crăciun fericit tuturor prietenilor mei, un gând special pentru tăticul meu, de care îmi e tare dor!”.

Karl Lagerfeld a murit în urma complicațiilor apărute de cancerul pancreatic de care suferea, la vârsta de 85 de ani. Designerul nu a avut copii, iar Choupette a fost una dintre marile lui iubiri.

În 2013, Karl Lagerfeld a declarat că dacă ar fi legal, s-ar căsători cu pisica lui, Choupette. El a spus că felina este “sufletul său pereche”. Choupette a moștenit o mare parte din averea designerului. Nu se știe exact câți bani a lăsat în urmă Karl Lagerfeld, însă cifra vehiculată se învârte în jurul sumei de 200 de milioane de euro.  

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: 9 ianuarie, Ziua Disney la PRO TV! Iată ce super filme ți-am pregătit

related posts

Modifică setările cookies