Theodor Andrei este solist vocal, compozitor, textier, orchestrator și actor. A obținut peste 200 de premii în festivaluri naționale și internaționale de muzică, cu peste 100 de melodii compuse. A devenit cunoscut după ce a reprezentat România la Eurovision 2023.

În Musicalul CHICAGO, Theodor Andrei va juca rolul Mary Sunshine, un personaj versatil și surprinzător. Selectarea lui ca parte a distribuției musicalului fenomen, vine tocmai pentru a evidenția complexitatea lui Theodor Andrei ca artist. 

„Pentru mine rolul din “CHICAGO” înseamnă o adevărată onoare și o provocare care mă bucură enorm. Încerc să dăruiesc la rândul meu spectatorilor o performanță care să îi poarte cât mai bine pe aripile poveștii din “CHICAGO”, pe ritm de jazz. Repetițiile sunt în toi, repetăm aproape zilnic, punem la punct fiecare detaliu pentru a oferi spectatorilor o seară de neuitat și multiple motive pentru a veni la mai multe reprezentații. Atmosfera grupului este una foarte plăcută și radem și obosim, dar toți avem același scop bine definit. Va așteptăm în număr cât mai mare la spectacol. Muzică extraordinară, textul presărat cu umor, dar și realitate crudă, coregrafiile pline de viață, indicațiile lui George Costin, cât și arena Circului Metropolitan București vor crea o experiență artistică de neuitat, împreună. Multă, multă dragoste și… jazz!, a declarat Theodor Andrei. 

„Theodor Andrei este pentru mine o descoperire. Sper ca timpul să confirme prognoza mea: cred că are toate datele să ajungă un artist mare. Depinde de alegerile pe care le va face în carieră. Deși are doar 19 ani, are o înțelegere cu totul specială asupra artei. În CHICAGO va interpreta un rol foarte dificil. Lucrează cu mult curaj și entuziasm. Are calități vocale naturale și versatilitate. Este misterios, amuzant, matur și naiv în același timp. O personalitate complexă. Publicul îl va iubi.”, a adăugat regizorul George Costin.