Ce mari s-au făcut gemenii lui Ricky Martin! Matteo și Valentino au 11 ani


Ricky Martin (47 de ani) a ajuns la al patrulea copil, dintre care doi sunt din timpul relației cu soțul lui, artistul suedez de origine iraniană Jwan Yosef. Primii doi, gemenii Matteo și Valentino, sunt azi doi adolescenți care întorc toate privirile.


Ricky Martin este foarte mândru de copiii lui, pe care i-a dorit din toată inima cu mulți ani înainte să-și întemeieze o familie. În 2010, artistul a recunoscut public ceea ce mai toată lumea bănuia sau știa: că e gay. La vremea respectivă, gemenii săi aveau aproape doi ani.

„Copiii mei mi-au dat puterea să ies în față și să recunosc. Trebuia să o fac, fiindcă nu mai suportam. Dar cei care mi-au dat ultimul imbold au fost, cu siguranță copiii mei. Dacă nu făceam asta, era ca și când îi învățam să mintă, și nu vreau ca familia mea să fie construită pe minciună”, spunea Ricky Martin, în 2010, într-un interviu cu Oprah.

Azi, gemenii Matteo și Valentino, concepuți in vitro și cu ajutorul unei mame-surogat, sunt doi adolescenți chipeși, pe care tatăl lor nu-i expune prea mult în spațiul public. 

În vârstă de 11 ani, cei doi băieți au fost fotografiați alături de tatăl lor și de soțul acestuia la evenimentul caritabil Annual Rights Campaign National Dinner, din luna septembrie.

Gemenii călătoresc des alături de tatăl lor, care îi ia cu el în turnee muzicale și în vacanțe de lux. În 2018, băieții au fost incluși pe coperta numărului din ianuarie al revistei Architectural Digest.

Citește și: Ricky Martin și soțul lui au devenit tătici pentru a patra oară. Iată prima imagine cu micuțul!

Ricky Martin, care a declarat public că a devenit tată pentru a patra oară, a distribuit o fotografie cu cel mai nou membru al familiei sale.

„Fiul nostru Renn Martin-Yosef s-a născut”, a anunțat cântărețul, postând pe Insagram chiar și o poză cu micuțul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Ricky Martin și Jwan Yosef mai au o fetiță pe nume Lucia, născută tot printr-o mamă surogat acum 10 luni.

Vezi și VIDEO: Vedete de peste Ocean care au frați gemeni

related posts

Modifică setările cookies