Ce mari și simpatici s-au făcut! Cum arată băieții Shakirei și ai lui Pique


Shakira (44 de ani) şi Gerard Pique (34 de ani) formează un cuplu încă din 2010, atunci când cei doi s-au cunoscut, iar fotbalistul a apărut în videoclipul oficial al interpretei pentru Cupa Mondială. Ei au doi băieți, Milan (8 ani) şi Sasha (6 ani).


Atât Shakira, cât Pique nu își expun foarte des copiii pe rețelele de socializare, iar atunci când se întâmplă acest lucru, fanii sunt extrem de entuziasmați. 

Într-o postare recentă Gerard Pique apare alături de cei doi fii, Milan și Sasha. Fotbalistul a scris în dreptul pozei: „Cei trei muschetari”. Imaginea a adunat peste 1 milion de like-uri și zeci de mii de comentarii. Unii au sesizat asemănarea  mezinului Sasha cu celebra lui mamă. 

Într-un interviu pentru „Entertainment Tonight Canada”, Shakira a vorbit despre maternitate și despre creșterea copiilor. În ciuda faptului că este una dintre cele mai renumite artiste din toate timpurile, Shakira încearcă să le ofere copiilor ei o viață cât mai simplă și se asigură ca aceștia să aibă o copilărie normală. 

„Nu îi fac pe copiii mei să-mi asculte muzica. Încerc să evit să-mi cânt piesele în casa mea. Încerc să le ofer cât mai multă normalitate. Nu pot nega că nu pot scăpa de realitate, că sunt o persoană publică, la fel ca tatăl lor, dar încercăm să le oferim cât mai multă normalitate și să trăim cu adevărat ca oameni foarte simpli”, a spus ea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Cântăreața mărturisește că cea mai mare preocupare a ei este aceea de a-și educa copiii astfel încât să nu creadă că vor avea întotdeauna totul, deși recunoaște că sunt cu adevărat privilegiați.

Sursă foto: Instagram/3gerardpique

Vezi și: Șarpe născut cu emojiuri pe spate!

related posts

Modifică setările cookies