Prințesa Charlotte intră la școală. Unde va învăța și ce materii va studia în primul an


Prințesa Charlotte se va alătura anul acesta fratelui său, Prințul George, la școala Thomas's Battersea. Prințesa va învăța diverse materii, de la informatică la balet.


Pe 5 septembrie, prințesa Charlotte și Prințul George vor merge împreună la aceeași școală, respectiv la Thomas's Battersea. Această școală privată costă 20.000 de lire pe an.

Cei doi vor fi însoțiti de părinții lor, Kate Middleton și Prințul William, care s-au declarat extrem de emoționați pentru cea mică.

Pentru Charlotte va fi ceva cu totul nou, având în vedere până anul trecut a fost la grădiniță, respectiv la Willcocks Nursery. La școala Thomas's Battersea, Prințesa va studia de toate, de la limba franceză la balet.

Conform curriculumului școlii, Prințesa și colegii săi “vor învăța să ia decizii, să fie creativi, să rezolve probleme și să fie siguri pe ei și fericiți”.

Prima zi de școală va fi specială atât pentru Charlotte și George, cât și pentru mama sa. Kate nu a putut anul trecut să-i fie alături micului George în prima zi de școală, din cauza unor probleme medicale.

Sursa foto: Getty

Vezi și Profil de celebritate - Ryan Reynolds postează fotografii nereușite cu soția sa, Blake Lively

related posts

Modifică setările cookies