Ce mesaj are Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf Junior, după ce Reghe a anunțat că are de azi trei copii


După ce  Laurențiu Reghecampf a anunțat că e tată pentru a treia oară, Anamaria Prodan a avut o primă reacție și a afirmat că speră ca Laurențiu Reghecampf să aibă la fel de mulți copii precum Cristi Borcea.


Anamaria Prodan, citată de Libertatea, a precizat:

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, 

În aceeași zi a anunțului făcut de Reghe, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie în care făcea referire la fiul ei și scria cu mult drag pentru băiat, alături de poză:

"Selecție echipa naționala a Romaniei / my Prince Laurentiu Reghecampf Jr." 

Reghe Jr. nu a comentat în niciun fel venirea pe lume a fratelui său, cel puțin până la redactarea acestui articol, iar pe contul său de Instagram doar a repostat o poză a unui prieten, una fără nicio legătură reală cu evenimentul de azi. Tatăl său însă a anunțat că e mândru că e din nou părinte, după ce a făcut referire la primii doi băieți -Bebeto și Luca:

”Astăzi dimineața s a născut Liam, frățiorul vostru ! Va iubește tata❤️????”, a fost mesajul postat de Laurențiu Reghecampf pe contul personal de Instagram.

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies