Ce mesaj i-a transmis Laura Cosoi soțului ei, pe internet,cu ocazie zilei de naștere


Laura și Comsin Curticăpean se află în vacanță, în Bali, împreună cu fiica lor, unde își fac amintiri de neuitat. 


Laura a ținut sa-i transmită partenerului ei un mesaj special, pe care l-a postat pe contul ei de Instagram.  Frumoasa actriță a dezvăluit mai multe detalii din viața de familie. 

 

"În general mamele sunt lăudate, încurajate, aplaudate pentru reușitele copiilor, pentru educație și în general cam pentru tot. 

 

În cazul nostru însă Cosmin este implicat în creșterea Ritei exact în aceeași măsură că și mine. Am noroc de un soț iubitor care îmi oferă siguranță și încredere. Mă temperează, îmi da curaj și mă susține în ideile nebunești. ????Suntem tot timpul împreună și nu știu dacă vreodată sarcina ar fi putut fi atât de ușoară și nașterea atât de frumoasă dacă nu m-ar fi ținut el de mâna. 

 

Este un soț implicat și devotat, dar și un tată așa cum am visat pentru puiul meu. Facem echipa și ne înțelegem în creșterea Ritei și chiar dacă vedem uneori lucrurile diferit, găsim întotdeauna calea de mijloc. Cel mai mult îmi place însă că suntem soț și soție, nu doar părinți. Azi este ziua lui de naștere și spune că nu își dorește nimic pentru că are tot. Adică pe noi! Îți mulțumim, bunule că ești! ♥️ La mulți ani !!! #viață #cosmin #lamultiani #dragoste #soț #familie", a scrsi Laura, care a  postat o fotografie cu soțul ei., care o ține în brațe pe Rita.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In general mamele sunt laudate, incurajate, aplaudate pentru reusitele copiilor, pentru educatie si in general cam pentru tot. In cazul nostru insa Cosmin este implicat in cresterea Ritei exact in aceeasi masura ca si mine. Am noroc de un sot iubitor care imi ofera siguranta si incredere. Ma tempereaz, imi da curaj si ma sustine in ideile nebunesti. ????Suntem tot timpul impreuna si nu stiu daca vreodata sarcina ar fi putut fi atat de usoara si nasterea atat de frumoasa daca nu m-ar fi tinut el de mana. Este un sot implicat si devotat, dar si un tata asa cum am visat pentru puiul meu. Facem echipa si ne intelegem in cresterea Ritei si chiar daca vedem uneori lucrurile diferit, gasim intotdeauna calea de mijloc. Cel mai mult imi place insa ca suntem sot si sotie, nu doar parinti. Azi este ziua lui de nastere si spune ca nu isi doreste nimic pentru ca are tot. Adica pe noi! Iti multumim, bunule ca esti! ♥️ La multi ani !!! #viata #cosmin #lamultiani #dragoste #sot #familie

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

 

Laura și Cosmin au devenit părinți anul trecut, dar sunt împreună de șapte ani și căsătoriți de trei.

 

Înainte să devină soț și soție, cei doi au fost buni prieteni. Ei doi se cunoșteau din copilărie și se pare lui Cosmin i-a trebuit mult timp ca s-o cucerească.  

 

Originar din Târgu Mureș, Cosmin Curticapean are afaceri în România, Germania și Austria. Soțul Laurei Cosoi are mai multe firme, unele dintre ele în domeniul comunicațiilor. "Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniștea." , spunea el în 2012.

 

Pe protvplus, poți vedea momente speciale din emisiunile tale preferate: 

 

related posts

Modifică setările cookies