Ce n-a văzut Parisul! Sexy-impresara Wanda Nara şi-a pus pe jar admiratorii în ,,costumul Evei”


Argentinianca Wanda Nara (32 de ani), soţia şi impresara fotbalistului Mauro Icardi, are o activitate ,,hot” pe reţelele de socializare, acolo unde obişnuieşte să pozeze provocator. Ultima sa postare depăşeşte însă toate aşteptările.

Tag-uri: #wanda nara #goala

Mutată de la Milano la Paris o dată cu transferul lui Icardi de la Inter la PSG, sud-americanca nu şi-a pierdut nimic din statutul de femeie fatală în lumea fotbalului. Conştientă de calităţile sale fizice şi total lipsită de inhibiţii, Wanda Nara continuă să-i surprindă în mod plăcut pe cei aproape 6 milioane de ,,urmăritori” de pe Instagram.

Ultima dovadă e un filmuleţ incitant în care Wanda apare complet dezbrăcată în aşternuturi, cel mai probabil la noua sa locuinţă din Paris. „Față de înger, gânduri de demon”, a fost mesajul enigmatic alăturat de frumoasa blondă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Impactul mişcărilor senzuale ale argentiniencei în ,,costumul Evei” a fost unul devastator. Astfel, dacă în mod normal ea strânge la postările sale câteva sute de mii de aprecieri, acum a depăşit 1 milion de ,,like”-uri în mai puţin de 24 de ore.

Wanda Nara a devenit celebră în special prin triunghiul amoros pe care l-a construit cu doi fotbalişti argentinieni, Maxi Lopez şi Mauro Icardi. Căsătorită cinci ani (2008-2013) cu Lopez , focoasa Wanda a divorţat pentru a se cupla la scurt timp cu Icardi, cu care s-a măritat rapid, în 2014. La doar 32 de ani, Wanda Nara e mamă a cinci copii, trei băieţi făcuţi cu Maxi Lopez şi două fetiţe născute din relaţia cu Mauro Icardi.

Vezi și: Ryan Reynolds postează fotografii nereușite cu soția sa, Blake Lively

related posts

Modifică setările cookies