Ce notă a luat Dorian Popa la examentul de bacalaureat? Vedeta le-a arătat fanilor media obținută


Dorian Popa este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar pe contul de Instagram are peste 2,2 milioane de urmăritori. 

Tag-uri:

Fost membru LaLa Band și actor în Pariu cu Viața, artistul este un adevărat influencer și are milioane de urmăritori și de fani în toată România. Datorită stilului pe care îl are, Dorian Popa a reușit să fie în centrul atenției și să facă bani din aproape orice.

Popularitatea din social media i-a adus și contestatari, nu puțini fiind cei care l-au criticat pentru stilul lui de viață, dar și pentru faptul că promovează lucruri superficiale, iar intelectual nu s-ar ridica la un nivel important. 

De curând, vedeta de 32 de ani a postat pe Instastory o imagine cu rezultatele de la bacaluareat, ocazie cu care le-a și ”răspuns” contestatarilor. Potrivit acesteia, Dorian a avut o medie de 9,83, cu note foarte mari la toate probele.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară și a muncit de mic pentru a avea toate bunurile de care se bucură acum. Casa, piscina, palmierii, șezlongurile, piatra albă din curte, fiecare element a fost făcut "celebru" pe internet, iar fanii sunt la curent cu toate dorințele, achizițiile și realizările artistului. 

sursa foto: Instagram 

Vezi și: Sneak peek din culisele Românii au talent. Cum se simt concurenții înainte de a intra pe scenă?

FULLSCREEN
Ce notă a luat Dorian Popa la examentul de bacalaureat? Vedeta le-a arătat fanilor media obținută
  • /

related posts

Modifică setările cookies