Ce nu știați despre Gianna, fiica lui Kobe Bryant de 13 ani. Juca baschet şi pe tocuri!


Gianna Maria-Onore este fiica de 13 ani a lui Kobe Bryant care s-a stins din viaţă împreună cu tatăl său în urma accidentului de elicopter care a şocat lumea sportului şi nu numai.


Gianna era una dintre cele patru fete (a doua, în ordine cronologică) pe care Kobe le avea împreună cu soţia sa, Vanessa. Natalia (17 ani) şi micuţele Bianka (3 ani) şi Capri, ultima în vârstă de numai 7 luni, sunt celelalte trei surori care vor duce mai departe numele Bryant.

Născută în mai 2006, „Gigi” (aşa cum era alintată de părinţi) a moştenit pasiunea pentru baschet a tatălui său, ea având ocazia să-l vadă la lucru pe Kobe Bryant în ultimii ani ai unei cariere fabuloase, încheiate în 2016.

Astfel, încă de mică, Gianna era una dintre prezenţele obişnuite în tribune la Staples Center din Los Angeles, la meciurile celor de la Lakers. Apoi, Kobe a remarcat talentul fiicei sale şi a încurajat-o să-i calce pe urmă, cu atât mai mult cu cât putea s-o antreneze personal la academia creată chiar de fostul baschetbalist în orăşelul californian Newbury Park.

Din păcate, drumul în baschet al Giannei s-a încheiat practic înainte de a începe cu adevărat. Cei care au văzut-o jucând au vorbit însă despre calităţi indiscutabile, care ar fi putut s-o propulseze către WNBA, varianta feminină a campionatului unde s-a consacrat Kobe Bryant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#KobeBryant and #VanessaBryant’s daughter shows of her #basketball skills in heels. #gigibryant

A post shared by BCK:Celeb Kids & More (@officialbck) on


Drept dovadă, cu numai o lună înainte să moară, în spaţiul online a apărut un videoclip în care tânăra adolescentă a ,,îmblânzit” mingea de baschet în ciuda faptului că era îmbrăcată într-o ţinută total neadecvată, într-o rochiţă elegantă şi cu nişte tocuri impunătoare.


 

related posts

Modifică setările cookies