Ce ocupații au surorile Andresen, cele mai bogate femei din Europa cu vârsta sub 30 de ani


Specialiștii financiari actualizează an de an topurile cu cei mai bogați oameni ai planetei, o secțiune aparte fiind rezervată tinerilor sub 30 de ani. Pe continentul nostru, lidere sunt două surori din Norvegia, Alexandra și Katharina.


În vârstă de 23, respectiv 24 de ani, cele două femei abia ieșite din adolescență sumt moștenitoarele unui adevărat imperiu economic creat de tatăl lor, Johan H., patronul holdingului FerdAs.

Încă din 2007, Johan Andresen a transferat o mare parte din acțiunile afacerii spre cele două fiice ale sale, menționând că nu le va putea obliga niciodată să rămână ancorate în acest domeniu.

Conform ultimelor estimări efectuate de analiștii Forbes, Alexandra și Katharina au fiecare câte o avere de peste 1 miliard de dolari. Pe plan global, surorile sunt întrecute doar de Kylie Jenner (22 de ani), vedeta americană care s-a îmbogățit însă mai mult pe cont propriu, în industria cosmetică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always made me smile

A post shared by Alexandra (@alexandraandresen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentines Day❤️

A post shared by Alexandra (@alexandraandresen) on

Interesant e faptul că Alexandra și Katharina Andresen trăiesc în acest moment în locații diferite și au personalități opuse. Astfel, Alexandra a rămas în Norvegia, iar pe lângă îndatoririle de business a dezvoltat o pasiune deosebită pentru cai. Astfel, ea a câștigat mai multe premii la competiții de dresaj și, în paralel, a jucat rolul de model pentru o companie specializată în echipamentele de echitație. Pentru cei interesați, Alexandra are un iubit cu care a dezvoltat o relație durabilă în ultimii ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bleu

A post shared by Katharina G. Andresen (@kgandresen) on

Comparativ cu sora mai mică, Katharina are o fire mai rebelă, iar în viața sa sentimentală nu se află nimeni deocamdată. În urmă cu trei ani, în 2017, ea a fost prinsă la volan sub influența alcoolului, încasând o amendă consistentă, de aproximativ 20.000 de euro. Iar anul trecut, în 2019, Katharina a făcut o schimbare majoră în carieră. Păstrându-și procentele din afacerea familiei, blonda a ales să se mute la Londra pentru a-și pune în valoare calitățile în management și leadership.

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3: Dupa ce a apărut la braţ cu un alt bărbat, unii români i-au dorit moartea

related posts

Modifică setările cookies