Ce părere are Andreea Marin despre operațiile estetice: “Eu vreau să îmbătrânesc frumos!”


Andreea Marin este o femeie împlinită pe toate planurile! Îndrăgita vedetă a declarat recent că trăiește cel mai frumos și echilibrat moment al vieții sale. 


Într-un interviu oferit pentru jurnaliștii de la Click!, Andreea Marin a făcut mărturisiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu și a pus capăt unui zvon apărut recent în presă. 

Vedeta a mărturisit că e mai fericită ca niciodată, însă nu a devenit doamna Brâncoveanu în acte. 

“Nu s-a întâmplat nimic de genul acesta, însă atunci când se va întâmpla veți afla cu siguranță”, a mărturisit vedeta, potrivit sursei menționate mai sus. 

Vedeta care a împlinit recent 48 de ani a fost întrebată ce părere are despre operațiile estetice. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu are nicio operație estetică și că nici nu intenționează să treacă pragul medicului estetician.

“Îți spun din start nu. Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn. Bunicile mele, mama mea, aveau un ten frumos fără să aibă acces la vremea aceea, în comunism. Desigur, și hrana își spune cuvântul în această poveste. Și mișcarea este importantă. Așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn”, a explicat Andreea Marin.

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies