Fraţii Curry au „divizat” familia. Părinții lor au dat cu banul, că să aleagă cu ce echipă țin


Baschetbalişti în NBA şi adversari direcţi în finala Conferinţei de Vest, fraţii Stephen Curry (Golden State Warriors) şi Seth Curry (Portland Trail Blazers) şi-au pus părinţii la o grea încercare. Pentru a nu-şi supăra copiii, tatăl Dell şi mama Sonya au tras la sorţi cu cine să ţină.


Este pentru prima dată în istoria celei mai puternice ligi de baschet din lume (NBA) când doi fraţi se află faţă în faţă într-o finală, fie ea şi de Conferinţă. Vestul îşi va alege campioana dintre echipele din Oakland şi Portland, la care evoluează Stephen, respectiv Seth Curry. 

Iubitorii baschetului îl cunosc cu siguranţă pe „magicianul” Stephen (32 de ani), declarat în două rânduri cel mai valoros baschetbalist din NBA şi jucătorul exponenţial cu care Golden State a câştigat titlurile din 2015, 2017 şi 2018. Cu trei ani mai tânăr, Seth nu s-a apropiat deloc de performanţele lui Stephen, fiind un jucător util, dar de mâna a doua.

Duelul fraţilor Curry a „divizat” familia celor doi sportivi, tatăl Dell şi mama Sonya fiind nevoiţi să-şi aleagă câte un favorit. Astfel, la primul meci din finală, Dell a apărut în tribune cu un tricou al lui Stephen, iar Sonya s-a îmbrăcat cu echipamentul lui Seth. Cum s-a ajuns la această alegere? Prin tragere la sorţi, mai exact prin binecunoscuta metodă a aruncării banului, un eveniment pe care soţii Curry l-au făcut public pe reţelele de socializare. 

Talentul pentru baschet al fraţilor se explică dacă ţinem cont că Dell Curry (54 de ani) a fost la rândul său jucător în NBA, în timp ce Sonya Curry (52 de ani) a jucat volei la nivel înalt. Dell şi Sonya mai au o fată, Sydel, care nu putea să stea departe de sport, moştenind însă talentul mamei. 

related posts

Modifică setările cookies