Ce pregătește Survivor: ExtraShow, imediat după ce aflăm câștigătorul Survivor?


După fiecare ediție Survivor, Zanni a așteptat fanii Survivor cu Survivor: ExtraShow. 


Emisiunea prezentată de fostul câștigător „Survivor România”, cu o durată de o jumătate de oră, i-a avut ca invitați pe concurenții eliminați pe parcurs din acest sezon Survivor, dar și foști concurenți din sezoanele trecute. 

În penultimul episod, Zanni i-a avut invitați pe cei mai înfocați suporteri ai concurenților rămași în competiție: Teodor, fratele Elenei Chiriac, Patricia, iubita lui Ionuț Popa, Răzvan, cel mai bun prieten al lui Alex Delea și Camelia, mama lui Alex Nedelcu.

Aceștia au vorbit despre cele mai mari schimbări pe care le-au văzut la oamenii dragi lor, despre evoluția lor, despre ce perioadă au perceput ei ca fiind cea mai tristă și despre ce cred că i-a ajutat pe concurenți. 

Pentru ediția cu numarul 60, care va încheia Survivor: ExtraShow, Zanni promite: "cel mai important episod este cel când ne vedem după finala Survivor România, aici pe VOYO."

Evenimentul Live imediat după ce aflăm câștigătorul Survivor. 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor ExtraShow, imediat după show-ul de la TV. 

Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.


VEZI ȘI VIDEO:

  • Ce pregătește Survivor: ExtraShow, imediat după ce aflăm câștigătorul Survivor?
Modifică setările cookies