Ce reacții au avut fanii Adelei Popescu la schimabarea ei de look: Parcă te întorci în timp în “Lacrimi de iubire”


Schimbarea de look a Adelei Popescu a stârnit o mulțime de comentarii pe internet. Vedeta a revenit la culoarea blond deschis, de pe vremea când făcea furori în telenovelele de pe Acasă TV. "Cred că Radu se îndrăgostește în fiecare zi de tine", a spus o admiratoare.


De la blond închis la blond deschis  - această este transformarea cu care Adela Popescu și-a luat prin surprindere fanii săptămână trecută. Dacă, de obicei schimbările de look împart fanii în două tabere, de data asta reacțiile au fost pozitive… 99%. Au fost și câțiva fani ai vedetei care o preferau cu vechiul look. 

“Nu știu de ce, dar erai mai “caldă”cu nuanța ta anterioară ... blondul ăsta are ceva ce nu -i al tău”, i-a scris o admiratoare.

“Adela, tu ești plăcută oricum, însă mie mi se pare că tot șaten, ciocolatiu sau chiar o nuanță de arămiu te prinde mai bine. Cumva, cred că și tu simți asta. Dar este bine să încerci diverse nuanțe, că să îți dai seama cu care te identifici”, i-a spus altcineva.

Însă acestea sunt doar niste mici excepții. Majoritatea fanilor au fost încântați de cum arată mai nou vedeta lor preferată.

“Așa blondă parcă te întorci în timp în 'Lacrimi de iubire', “Ai întinerit cu 10 ani, Adela. Mă bucur că ai revenit la aceasta nuanță de blond” – i-au spus fanii.

“Nu stiu cum să-ți zic, dar îți sta minunat! Serios! Cumva parcă ți-ai dat așa un refresh!”, "Wow! Blondaaaa îți sta cel mai bine!!! Cred că Radu se îndrăgostește în fiecare zi de tine cu așa blondaaaa!” -  acestea sunt doar câteva din sutele de complimente primite de la fani.  

Vezi si:  Adela Popescu, schimbare de look! A mărturisit că încă nu s-a obișnuit cu noua înfățișare 

FULLSCREEN
Ce reacții au avut fanii Adelei Popescu la schimabarea ei de look: Parcă te întorci în timp în “Lacrimi de iubire”
  • /

related posts