Ce reguli trebuie să respecte bona copiilor ducilor de Cambridge


Familia regală a Marii Britanii are o serie de reguli importante pe care trebuie să le respecte personalul lor. Acest lucru se aplică și bonei care ajută la creșterea prinților George și Louis și a prințesei Charlotte. 

Tag-uri:

Femeia care are grijă de cei mici, copiii prinţului William şi ai ducesei Kate, este adesea supranumită ”supernanny”, fiind absolventa prestigioasei școli de bone ”Colegiul Norland”. Se numește Maria Teresa Turrion Borrallo, s-a născut în Spania, dar de 20 de ani locuiește în Marea Britanie. Femeia nu este căsătorită și nu are copii, dar cu toate acestea este expertă în îngrijirea micuților. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridge Family (@trh_the_cambridges)

Borrallo a fost angajată de ducii de Cambridges în 2014, când fiul lor cel mare avea aproximativ un an. În prezent, locuiește în Palatul Kensington și ajută cuplul regal cu creșterea copiilor, respectând reguli speciale. Anterior, ea a avut grijă și de moștenitorii unor vedete, printre care și Mick Jagger.

 

Reguli pe care trebuie să le respecte bona ducilor de Cambridge

- Pentru bebelușii regali nu trebuie să se folosească scutece de unică folosință, ci unele speciale, din material textil. Mai mult, bona trebuie nu doar să-i schimbe pe cei mici, dar să se ocupe și de spălarea scutecelor. 

- Doar pentru că prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis sunt membri ai familiei regale nu înseamnă că nu au un program specific ca și alți copii. Prin urmare, în fiecare seară, exact la ora 19:00, bona trebuie să-i pună în pat. 

- Ducesa Kate prefera ca cei mici să petreacă mai mult timp în aer liber. Astfel, bona trebuie să-i supravegheze mereu în timp ce aceștia au diverse activități în curtea casei. Fiecare dintre ei au câte o parcelă de grădină de care sunt răspunzători: plantează, udă legumele și altele.

- Bona nu are dreptul, indiferent de circumstanţe, să îi lovească pe copii, ca pedeapsă, în caz contrar i se retrage dreptul de a profesa.

 

 

 

 

Nici prințul William și Kate Middleton nu își pedepsesc moștenitorii. Recent, au început să folosească o metodă specială numită „canapeaua pentru conversație”. Dacă copilul se comportă greșit sau este capricios, unul dintre părinți se așază lângă el pe acea canapea vorbește calm despre comportamentul greșit al micuțului.

 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/Twitter

Vezi și: 

FULLSCREEN
Ce reguli trebuie să respecte bona copiilor ducilor de Cambridge
  • /

related posts

Modifică setările cookies