Ce s-a întâmplat cu o tânără după ce a dezvăluit că i s-au oferit 70.000 de dolari pentru a-l seduce pe Novak Djokovic


În urmă cu aproximativ o săptămână, jurnaliștii de la New York Post au scris despre o poveste care părea desprinsă din filme: unei tinere i s-ar fi oferit 70.000 de dolari pentru a-l seduce pe Novak Djokovic și pentru a filma tot ce se întâmplă.


Modelul Natalija Scekic este tânăra care a făcut totul public, afirmând că banii i-au fost oferiți pentru a participa la o petrecere privată organizată de celebrul jucător de tenis.

„Este adevărat că am fost sunată de o persoană pe care o cunoșteam și pe care o consideram serioasă. Știam cu ce se ocupă. Când a vrut să ne întâlnim, am crezut că este vorba despre afaceri. Dar, în cursul discuției, mi-am dat seama că nu are nicio legătură cu asta. Mi-a spus să merg cu camera ascunsă și să filmez în timp ce încerc să-l seduc pe Novak Djokovic. Mi-a spus că totul e aranjat și că voi primi 70.000 de dolari și o vacanță oriunde în lume dacă accept. Am râs, am crezut că este o glumă, dar el era foarte serios. M-am simțit umilită și jignită. Am vrut să-i torn un pahar în cap, dar eram într-un loc public. Mi-am strâns lucrurile și am plecat. Sper că nu a găsit pe altcineva care să-i facă asta lui Novak, este un om exemplar, cu familie”, a spus Natalija Scekic.

La doar câteva zile după aceste dezvăluiri, o parte din presa din Serbia a pus-o la zid pe frumoasa tânără, jurnaliștii din țara natală a lui Novak Djokovic afirmând că spusele modelului nu au nicio legătură cu realitatea. Mai mult decât atât, Natalija Scekic este acuzată acum că a inventat toată povestea doar pentru a-și face reclamă. Potrivit jurnaliștilor sârbi, cea care a pus totul la cale este Anabela Scekic Tigrica, nimeni alta decât mama tinerei Natalija Scekic.

foto: Profimedia Images; Instagram Natalija Scekic

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

related posts

Modifică setările cookies