Ce s-a întâmplat cu tânără salvată din fălcile unui crocodil de sora sa geamănă


Excursia de vis, în Puerto Escondido, a două surori gemene, s-a transformat într-un coșmar când una dintre ele a fost atacată de un crocodil.

Tag-uri: #gemene #crocodil

Georgia și Mellisa Laurie, surori gemene din Marea Britanie, în vârstă de 28 de ani, au ajuns duminică pe coasta pacifică a Mexicului, într-un idilic sat de pescari.

Aventura lor s-a transformat într-un film de groază când Melissa a fost atacată de un crocodil, iar sora ei s-a luptat cu mâinile goale cu fioaroasa creatură pentru a o salva. 

Tinerele au plătit pentru un tur într-o lagună splendidă, doar că atunci când s-au aventurat în apă, Melissa a fost prinsă între fălcile unui crocodil. Animalul a tras-o sub apă și a încercat să o înece cu așa-zisa ”rotire mortală”, învârtind-o din nou și din nou între dinții săi. 

Hotărâtă să-și salveze sora, Georgia l-a pocnit pe crocodil în cap, în mod repetat, înainte de a o lua pe Melissa de păr și a o trage la mal. 

Melissa s-a ales cu o încheietură a mâinii fracturată, mușcături pe abdomen, răni pe picioare, dar cele mai grave răni sunt în plămâni, pentru că a fost pe cale să se înece. 

Internată la spitalul Puerto Escondido's Angel del Mar , Melissa a făcut, ulterior, septicemie și a intrat în comă. Ieri înspă, a fost deconectată de la aparatele care o ajutau să respiră și, deși nu poate să vorbească, este mai bine. 

Când crocodilul a tragea sub apă pe tânără îngrozită, ghidul Gerardo Escamilla Perez a auzit țipele disperate de ajutor. 

”Am văzut cum oamenii urlă... Este o zonă periculoasă, în această perioadă a anului chiar mai mult, pentru că e locul unde crocodilii se înmulțesc”.

Perez își amintește că a văzut ”urme de mușcături. Capul ei era plin de sânge. Credeau că va veni un alt atac din partea crocodilului. Oamenii erau speriați. Unul a sărit, pur și simplu, într-un copac”.

Când fetele au fost preluate de ambulanță, li s-a administrat antibiotice, iar Georgia, care era în stare de șoc, a primit morfină. 

Foto: Facebook

 
Prințul Harry vrea pace cu Regina!
 

related posts

Modifică setările cookies