Ce sacrificiu a făcut Alexandru Alexandrov pentru iubita sa, Elena Udrea


De când a fost ridicată de Interpol, logodnicul Elenei Udrea a fost nevoit să rămână în Costa Rica pentru a avea grijă de fetiţa lor. 

Tag-uri:

Alexandru Alexandrov și-a abandonat pentru o perioadă afacerile pe care le are în România. Presa internă notează că afaceristul a lăsat pe mâna familiei și prietenilor inclusiv agenția imobiliară și un raion de pește pe care îl are în Corbeanca.

Alexandrov a plecat inițial în Costa Rica pentru a petrece o săptămână, însă în urma încarcerării iubitei sale, a fost nevoit să îşi prelungească şederea pentru a o îngriji pe fetița lor, Eva Maria.

Udrea și-a mărit echipa de avocaţi care o reprezintă în instanţă, iar zilele acestea ar putea fi eliberată. 

Udrea va fi citată la penitenciarul din Costa Rica în două dosare judecate în România

Fostul ministru urmează să fie citat la penitenciarul din Costa Rica în procesul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009, dar şi într-o altă cauză în care a cerut redeschiderea anchetei pe numele lui Dinu Pescariu.

În primul dosar Udrea e acuzată de instigare la luare de mită și spălare de bani. În acest doar mai sunt trimiși în judecată și fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, dar și omul de afaceri Dan Andronic. 

Ambele dosare sunt judecate de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, dar au fost amânate pentru 15 noiembrie. 

Foto: Facebook Elena Udrea 

Ce onorarii încasează avocații Elenei Udrea și Alinei Bica

Presa a aflat că avocatul care o reprezintă pe Udrea în instanță încasează 10.000 de dolari, în timp ce al fostului șef al DIICOT, Alina Bica, primește 15.000.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni și condițiile în care trăiesc Udrea și Bica în închisoarea din Costa Rica. Tăbăcaru a spus că ambele se află în ,,aripa bună” a închisorii, după care a precizat cînchisoarea ,,arată ca în Narcos” (n.r. un serial foarte popular, al cărui subiect e viața  traficanților de droguri)

Foto: Facebook Elena Udrea 

Omul de afaceri a lămurit și motivul pentru care Udrea nu a mai dorit să împartă apartamentul cu Bica (n.r. cele două au împărțit același apartament o vreme). Potrivit acestuia, conflictul dintre cele două a apărut fiindcă pe Bica o nemulțumeau aparițiile publicea ale Elenei Udrea. Cele două s-ar fi apropiat din nou doar după ce Bica a aflat despre sarcina Elenei. Tot Bica ar fi fost și cea care a dus-o pe Udrea la spital în ziua în care a născut. 

Udrea și Bica au fost reținute în baza unor mandate pe care Interpol le-a emis la cererea autorităților din România. Potrivit legii locale, cele două vor sta în arest preventiv două luni, iar în această perioadă va fi inițiată și procedura de extrădare. 

FULLSCREEN
Ce sacrificiu a făcut Alexandru Alexandrov pentru iubita sa, Elena Udrea
  • /


related posts