Ce se întâmpă cu Ghiță Ciobanul, la zece ani de la reclamele care l-au făcut celebru?


Ghiţă Ciobanul are acum 38 de ani, se numește în realitate Gheorghe Dănuleţiu și a devenit celebru în 2013, în urma unui spot publicitar filmat la o campanie de telefonie mobilă.


Bărbatul a ajuns în atenția publicului după ce a apărut într-o reclamă a unei companii de telefonie mobilă din România.
 
După ce a devenit faimos, a deschis în Capitală un magazin de brânzeturi, dar a fost nevoit să renunțe la afacere în 2015.
 
„Nu mai am acea afacere de brânzeturi în București din Sectorul 4. L-am închis de câțiva ani, chiar dacă aveam vânzare. Era foarte greu să fac tot timpul naveta între Cluj și București. Tot timpul trebuia să fiu eu acolo, pentru că așa este sistemul din România, iar oamenii sunt cum sunt. O să îmi mai deschid un magazine cu așa ceva când producătorii o să fie respectați, până atunci nu”, a spus Ghiță Ciobanu, în exclusivitate pentru Click!.

Tot pentru Click!, acesta a povestit despre viața lui din prezent, care cunoaște și foarte multe reușite: 
 
„Eu am și o fermă de animale între Zalău și Cluj. Am peste o mie de oi. Stau aici aproape non-stop. În reclame mai joc dacă mi se potrivește un rol. dar nu mă duc să fac orice, doar ce îmi convine. Eu am activitatea mea, meseria mea de bază este oieritul”, ne-a mai declarat Ghiță.
 
Pe plan personal se poate spune, cel puțin din exterior, că are cele mai mari realizări: fermierul și soția lui, Andreea, sunt împreună de mai bine de zece ani și au împreună doi copii, pe Andrei și pe Georgi. Cei doi s-au cunoscut cu un an înainte ca Ghiță să devină celebru, iar în 2013 s-au căsătorit și au organizat o nuntă tradițională. 


Vezi și video:

  • Ce se întâmpă cu Ghiță Ciobanul, la zece ani de la reclamele care l-au făcut celebru?

related posts

Modifică setările cookies