Ce se va întâmpla la moartea Prințulul Philip, soțul Reginei


Recent, Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, a dat dispoziții clare privind aranjamentele ce se vor face la moartea lui.


În vârstă de 98 de ani, Prințul Philip s-a retras din viața publică în 2017, iar la ora actuală își petrece timpul între proprietățile din Sandringham și Norfolk. 

Conform The Mirror, Philip și-a exprimat deja preferința pentru felul în care se va desfășura înmormântarea, după moartea sa, și crede că dorește ”ceva un pic mai simplu”.

Reporterul regal Zahra Mulroy explică: ”Prințul are dreptul la o înmormântare demnă de un șef de stat, dar acesta și-a explimat preferința pentru ceva un pic mai simple - și s-a implicat îndeaproape în aranjamentele de înmormântare, care sunt coordonate de Palatul Buckingham”.

Aceasta a adăugat: ”În loc să fie depus la Westminster Abbey, se pare că trupul neînsuflețit al Ducelui va fi depus la St James’ Palace, acolo unde a fost și sicriul Dianei, pentru câteva zile, înainte de înmormântarea ei, în 1997. Publicul nu va putea să-l vădă”.

”Cât despre înmormântare, se pare că pe lista invitaților nu vor fi decât cei din familie, prietenii și șefii de stat din Commonwealth, care vor participa la o slujbă ținută la capela  St George de la castelul Windsor”.

Aparent, conform The Independent, oamenii care lucrează la Palatul Westminster sunt în alertă continuă, aceștia fiind pregătiți să organizeze o înmormântare regală în doar șase ore. 

Totuși, un document din 2013 explică: ”Procesul de a decide când trebuie ținută o înmormântare regală pentru altcineva înafară de regină este oarecum neclar, din moment ce se întâmplă atât de rar și la intervale de timp foarte lungi”.

Foto: Getty

Vezi și: Alex Velea rupe contractele cu Lino Golden și Mario Fresh! 
 
FULLSCREEN
Ce se va întâmpla la moartea Prințulul Philip, soțul Reginei
  • /

related posts

Modifică setările cookies