Ce sexy și flexibilă e actrița Juliana Paes la 43 de ani! Cum arată interpreta Klarei din serialul-fenomen “Clona”


Juliana Paes a fost una dintre cele mai sexy prezențe din serialul-fenomen “Clona”. Interpreta personajului Klara, tânăra în jurul căreia roiau mai toți bărbații, i-a cucerit pe români în urmă cu mai bine de 20 de ani. 


Telenovela braziliană s-a bucurat de un succes imens în întreaga lume în 2001, când a fost lansată, și și-a câștigat milioane de fani și-n România. 

Anii au trecut, însă Juliana Paes pare să fie găsit secretul tinereții veșnice, pentru că actrița arată poate chiar mai bine ca la 20 de ani. 

Juliana este una dintre cele mai iubite vedete din Brazilia, iar pe contul de Instagram are peste 30 de milioane de fani. 

Actrița adoră să pozeze în costum de baie și să-și etaleze trupul fără cusur. Tot cu silueta ei de vis face furori și la Carnavalul de la Rio. Ultima apariție a Julianei la celebrul carnaval, în 2019, i-a lăsat mască pe internauți. (Mai multe poze în Galeria Foto de mai jos)

Cu un zâmbet fermecător și un look natural, Juliana impresionează cu fiecare apariție, fie că vorbim de covorul roșu ori de social media. 

Recent, actrița în vârstă de 43 de ani a postat un filmuleț din vacanță. Juliana le-a arătat fanilor cât e de sexy și flexibilă, după ce a aceptat provocarea “wall challenge”. Fanii i-au admirat picioarele tonifiate și abdomenul cu pătrățele. 

Juliana este căsătorită cu impresarul Carlos Eduardo Baptista din anul 2008. Ei au împreună doi băieți: Pedro (11 ani) și Antonia (8 ani).

Fotografii: Getty Images/ Twitter/ Instagram Juliana Paes
 
 

related posts

Modifică setările cookies