Ce spune Ilinca Vandici despre declarațiile sale controversate: “Mă întristează foarte tare...”


Ilinca Vandici a primit un val de critici după ce a făcut mai multe declarații controversate în cadrul unei emisiuni TV, dar și a unui podcast. Prezentatoare a declarat atunci că i-ar “ierta orice” partenerului și că soțul ei e mai presus de propriul copil. Vedeta a subliniat că băiețelul lor nu-i va lua niciodată locul lui Andrei. 


După avalanșa de comentarii negative, Ilinca Vandici a postat un filmuleț pe TikTok în care, spune ea, aduce lămuriri din respect pentru relația pe care și-a construit-o cu fanii ei. 

“Am fost atentă la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, am revăzut declarațiile mele pentru a putea înțelege ce anume a generat reacții virulente și chiar online bullying. Revăzând imaginile, analizându-le, mi-am dat seama că întrebările și temele abordate în ultimele mele apariții au fost atât de personale încât cu siguranță nu am reușit să explic, să nuanțez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire. Poate și emoțiile și-au spus cuvântul.. poate au generat o alegere neinspirată a cuvintelor. Însă toate declarațiile mele au fost făcute cu bună credință, din dorința de a împărtăși cu voi cât mai multe lucruri din viața mea. Nu mi-am propus să generalizez, sau să exprim reguli și în niciun caz nu mi-am propus să jignesc pe cineva. (...) Nu mi-am imaginat că voi lăsa loc de interpretări duse la extrem. Mă întristează foarte tare că parte dintre cei care mă blamează și spun că ei susțin femeile, ei susțin egalitatea, pacea și iubirea, sunt cei care ajung să facă bullying”, a spus Ilinca. 

@ilincavandici

Viața e o continuă învățare!

♬ original sound - Ilinca Vandici

Vedeta a subliniat că relația ei cu soțul Andrei este una cât se poate de normală. “Una în care ne iubim, ne respectăm, o relație pe care efectiv o construim în fiecare zi. Iar într-o familie, membrii ei își fac propriile reguli, astfel încât lucrurile să funcționeze și să fie în permanență o echipă. Același lucru se întâmplă și la noi”, a adăugat prezentatoarea tv.

“Eu mă ocup de cumpărături, pentru că eu știu ce avem nevoie în casă. Eu am schimbat scutecele, dar am ales să fac aceste lucruri cu bucurie. Pentru că îmi face plăcere să fac lucruri pentru familia mea. Este vorba doar despre o alegere personală. Nu este un adevăr universal valabil. Nu cred că există o carte după care să ne trăim viețile”, a adăugat Ilinca. 

Prezentatoarea TV a subliniat că a fost mereu împotriva violenței de orice fel și că acel “aș ierta orice” a fost înțeles greșit. 

Fotografii: Instagram Ilinca Vandici/  TikTok

related posts

Modifică setările cookies