Ce spune Jennifer Lopez despre foștii ei iubiți, Puff Daddy și Ben Affleck: „Au fost foarte diferiți”


Deși nu a făcut încă nunta cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez este mai măritată decât a fost vreodată. Totuși, artista de 50 de ani și-a amintit de alți doi bărbați din viața ei.


În 1999, Jennifer Lopez a început o relație cu Sean „Diddy” Combs, care pe atunci își spunea Puff Daddy. Amândoi crescuseră în Bronx, cartierul rău-famat al New York-ului, iar ea se afla la primul ei album muzical.

„Era Puffy a fost o perioadă cam nebună și intensă din viața mea. El a devenit un soi de mentor pentru mine la acea vreme. Am avut acest tip de relație nebună, tumultuoasă, care s-a sfârșit cu o explozie”, a dezvăluit Jennifer Lopez pentru cbsnews.com.

Artista a făcut referire la episodul din decembrie 1999, când Puff Daddy a fost implicat într-un schimb de focuri în Manhattan. Artistul a fost arestat pentru folosirea unei arme fără permis, iar J Lo l-a părăsit.

„A fost un moment pe care l-am considerat necesar. El mi-a fost hărăzit în viață în acel moment pentru a mă învăța ce trebuia să știu despre industria muzicală, despre ce fel de artist voiam să fiu în această industrie”, a mai spus Lopez.

Citește și: Cum arată gemenii de 11 ani ai lui Jennifer Lopez, care la naștere i-au adus actriței 6 milioane de dolari

Ben Affleck, o aventură începută pe platourile de filmare

Jennifer Lopez l-a cunoscut pe Ben Affleck pe platourile de filmare a peliculei Gigli. S-au plăcut și, în 2002, s-au logodit. În show-biz au ajuns să fie numiți cuplul Bennifer și toată lumea se aștepta să se căsătorească. Însă, n-a fost să fie.

„Ei doi au fost niște oameni de care mi-a păsat și de care m-am îndrăgostit. Am avut o relație specială cu fiecare dintre ei și cred că acest lucru a atras atenția publicului (…) Și erau atât de diferiți. Ben voia să fie liniște în jur și să nu apară în tabloide. Îmi amintesc teancurile de reviste și noi eram în ele în fiecare săptămână. Era îngrijorător. A fost copleșitor pentru amândoi”, a mai spus Jennifer Lopez.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Jennifer Lopez este premiată cu torturi după lansarea filmului "Hustlers"

related posts

Modifică setările cookies