Ce sumă a încasat Pescobar în doar patru zile de la deschiderea localului din Cluj: „Se poate face performanță mare în România”


Pescobar a dezvăluit ce sumă a încasat în doar patru zile de la deschiderea restaurantului din Cluj-Napoca.Paul Nicolau nu pierde timpul, acesta și-a extins afacerea cu fructe de mare și în Cluj, acolo unde a deschis un nou local, care a înregistrat un mare succes în doar patru zile de la deschidere.

Chiar dacă părerile au fost împărțite, unii clienți au fost pe deplin mulțumiți, în timp ce alții nu au rămas cu o impresie prea bună.

În definitiv, Pescobar este extrem de mulțumit de reușita sa. Acesta a dezvăluit ce încasări a avut în doar patru zile de la deschiderea noului restaurant.

Se pare că afaceristul a încasat peste 900.000 de lei în primele patru zile de la deschiderea noului local, mai exact 191.000 de euro, care reprezintă o performanță pentru el.

Mai mult, acesta a ținut să precizeze că în continuare costurile sunt pe măsură, având în vedere că plătește cazare pentru 50 de angajați veniți de la București.

„Și pentru că eu sunt un om corect și răspund la orice întrebare care este pertinentă, haideți că răspund și la întrebarea ce încasări am făcut în weekendu-ul ăsta, pentru că am încasare corectă pentru noi, totul, normal, se bate în casă, și așa nu-i un secret pentru nimeni. S-au făcut peste 900 000 de lei, asta înseamnă undeva 190 000 de euro în 4 zile, ceea ce este o performanță.

Nu este o laudă, e o performanță pentru orice fel de restaurant și încununăm acest succes cu bucurie mare. Să știți că ne-am chinuit mult de tot și am băgat o grămadă de bani în deschiderea acestei locații. Eu sunt venit aici cu 50-60 de persoane de la București, pe care îi țin cazați prin Cluj, prin hoteluri. Deci, cheltuiala e în continuare extraordinar de mare și da, 191 000 de euro s-au făcut. Se poate face performanță mare în România atunci când ai un brand, au muncit pentru el și, repet, ai o rețetă extraordinar de bună de business. Rețeta noastră este că avem cel mai bun raport calitate-cantitate-preț-locații din România, pe segmentul nostru de fructe de mare.”, a spus Pescobar în mediul online.


@tavernaracilortimisoara Diferența dintre câștigatori si pierzatori in viată se face doar prin prisma atitudinii si alegerilor făcute ! Cât “nu se poate” am auzit aici zilele astea n-am auzit in toată viata! Eu am ambitii doar personale, eu cu mine, in rest n-am treabă cu nimeni, nu mă intereseaza niciodata ce fac altii si asta mă ajută să pot de fiecare dată când aud că “nu se poate “ ! Multumesc tuturor celor implicati in acest proiect ! #pescobar ♬ original sound - tavernaracilortimisoara

Sursă foto: Instagram

  • Ce sumă a încasat Pescobar în doar patru zile de la deschiderea localului din Cluj: „Se poate face performanță mare în România”

related posts

Modifică setările cookies