Ce surpriză i-a pregătit Cristina Șișcanu fetiței sale, Petra, de ziua onomastică


Micuța Petra își serbează astăzi ziua de nume. Fetița a trăit clipe de neuitat alături de mama ei într-un loc de joacă din Mamaia.


Astăzi este o zi specială în familia Cristinei Șiscanul și a lui Mădălin Ionescu. Micuța Petra își serbează ziua onomastică. Cu ocazia acestui eveniment, vedeta și-a dus fetița la mare în stațiunea Mamaia.

Cristina a dorit să împărtășească fanilor momentul emoționant, așa că a postat pe contul ei de Instagram o poză cu ea și Petra pe tobogan. Cele două erau extrem de fericite, iar cea mică era complet fermecată de locul de joacă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

”Așa sărbătorim ziua onomastica a Petrei pe care o cheamă și Alexandra. Toți cei care purtați acest nume sa aveți parte de o zi minunata!” postat ca și descriere Cristina.

Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, negru cu buline de diverse culori, micuța Petra, în vârstă de doi ani, arată ca o prințesă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

Nici mama ei nu s-a lăsat mai prejos la capitolul outfit. La cei 34 de ani, tânăra mămică arată extrem de sexy. Vedeta a optat pentru un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare alb, cu un decupaj în zona pipetului, ce îi punea în evidență bustul generos. Cristina și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare și o bentiță albă.

Reacțiile fanilor nu au întărziat să apară, aceștia fiind extrem de emoționați de postare. „Să vă trăiască și să vă aducă bucurii!”, “La mulți ani binecuvântați! Să crească mare și frumoasă!” au fost unele dintre comentarii.

Sursa foto: Instagram

FULLSCREEN
Ce surpriză i-a pregătit Cristina Șișcanu fetiței sale, Petra, de ziua sa onomastică
  • /

related posts