Ce tort i-a făcut cadou Raluca Zenga fetiței sale. Samira a împlinit 9 ani și i-a dat o petrecere pe plajă


Raluca Zenga nu este doar o mămică fericită ci și foarte mândră de cei doi copii ai săi pe care îi are cu celebrul Walter Zenga. Samira, fetița celor doi, a împlinit 9 ani, așa că Mămica ZEN i-a pregătit o petrecere pe cinste.


Locația a fost plaja din fața casei din Dubai, Palm Jumeirah, iar sărbătorita a petrecut cu cei mai buni prieteni ai săi și s-a bucurat de tematica zilei sale de naștere, de altfel un personaj îndrăgit de ea, pisica luptătoare.

Și dacă sărbătorita a fost în centrul atenției nici mămica ei nu s-a lăsat mai prejos! Raluca Zenga a purtat o salopetă scurtă, neagră, care i-a pus în valoare silueta și picioarele bine lucrate la sala de fitness.

“Sami a împlinit 9 ani și e pasionată de o serie de cărți scrise de Erin Hunter, “Warrior Cats” se numește, și și-a dorit petrecerea acestei pisici luptătoare. A avut invitați colegii ei de clasă, cei mai buni prieteni,  au făcut tot felul de jocuri pe plajă, i-am făcut eu un special design pentru tort…Cadouri-și-a dorit foarte multe cărticele de care este ea pasionată și foarte multe lucruri pentru desen și pictat”, a mărturisit Raluca Zenga, autoarea “Manualului Mămicii ZEN” și a volumului de poezii “Dragostea 3D”.
 

FULLSCREEN
Ce tort i-a făcut cadou Raluca Zenga fetiței sale. Samira a împlinit 9 ani și i-a dat o petrecere pe plajă
  • /

related posts

Modifică setările cookies