Ce transformată e Bianca Drăgușanu! S-a îngrășat 5 kilograme și e de nerecunoscut


Bianca Drăgușanu este transformată total! Vedeta și-a făcut apariția aseară la o clinică proaspăt deschisă și a uimit cu apariția sa. Nimeni nu-și putea lua ochii de la ea.


Într-un interviu pentru Perfecte.ro, Bianca a vorbit despre secretele sale de beauty, despre cum și-a schimbat alimentația, cât s-a îngrășat, problemele de sănătate, dar și despre fetița ei, pe care o are cu Victor Slav.     

Bianca, ce secrete de beauty ai?

Nu cred că există secrete! Cred că este o disciplină și voință și ambiție! În ultima perioadă a vieții mele am schimbat mai multe chestii la mine și cred că se vede și fizic chestia asta. Înainte eram foarte slabă, acum sunt mai voluptoasă, pentru că am început să merg frecvent la sală. Mergând frecvent la sală și făcând niște exerciții care îmi solicită corpul, evident că alimentația mea a devenit una mai bogată și m-am îngrășat.

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Cum, cât?
 
Vreo 5 kilograme. Dar nu este grăsime, este masă musculară și atunci este binevenită pentru că mă simt mai sănătoasă, mai energică, mă simt mai puternică.
 
Câte kilograme ai acum?

Vreo 63-64. Am 1.81 m înălțime. Anul trecut pe vremea asta eram mai slabă cu 5 kilograme dar…mai slabă din toate punctele de vedere. Și fizic și  psihic pot să zic, pentru că nu mă alimentam corect, pentru că neglijam foarte mult treaba asta în viața mea. Acum având un echilibru între alimentație, sport și somn, pentru că e foarte important și somnul, cred că dau randament mai bun în tot ce mă privește.

Ce ai adăugat în alimentația ta acum?
 
Acum am mai adăugat o masă. Dacă înainte mâncam poate o data sau maxim de 2 ori pe zi, acum mănânc de 3 ori pe zi și mănânc de toate, nu mă feresc de la nimic.
 
Știu că gustai practic din mâncare…
 
Da. Acum am început să mănânc chiar mai mult, ceea ce nu e rău, dar trebuie să am control asupra lucrurilor pe care le mănânc.
 
Ce îți place să mănânci cel mai mult?
 
De toate! Eu mănânc foarte corect. Mănânc pește, fructe de mare, mănânc Pavlova. Am o prietenă  care îmi gătește Pavlova low carb și Pavlova este prăjitura mea preferată, deoarece știu că are mai puțin zahăr și  nu are făină. Se face doar din albuș și ou, mascarpone și  frișcă. Fiind cu mai puțin zahăr îmi permit să mănânc chiar una întreagă.
 
Guști și din cozonacii de Paște?
 
Nu! Nu mănânc făină. Poate o miros și mănânc nucile din cozonac dar nu. 
 
Dar ce o să preferi pe masa de Paște?

 
Îți dai seama că o să gust din orice pentru că sunt om și pentru că e Paște și nu ai cum… De Paște, de  Crăciun…Daca nu mănânci de Paște drob de miel, atunci când să mănânci.

Cu sănătatea cum stai? Aveai niște probleme cu picioarele.
 
Tocmai de aceea sunt prezentă astăzi la deschiderea unei clinici de specialitate pentru că am aflat că am o leziune la piciorul stâng și sunt în recuperare. Să vedem ce mai poate să-mi facă domnul doctor!
 
E grav?
 
Nu e grav dar sunt în faza numărul 2., adică intermediară. Mai am un punct până la 3, adică să fac o operație. Nu vreau, dar trebuie să am grijă și să fac recuperare.
 
Ce a moștenit fetița ta de la tine? Ce își dorește să facă?

 
A moștenit caracterul și tot ce își dorește ea și ce alege în viață să facă, eu o voi susține. Nu pot să spun acum că mi-aș dori să devină actriță, balerină, cântăreață…
 
Există posibilitatea ca micuța Sofia Natalia să mai aibă un frățior, o surioară?
 
Totul este posibil! (râde)

related posts

Modifică setările cookies