Ce viitor i-a prezis un astrolog ucrainean lui Volodimir Zelenski


Într-un interviu din 2020, când lumea era cuprinsă de multe întrebări legate de pandemia de Covid-19, astrologul Vlad Ross a fost întrebat când vom scăpa de această povară, dar și ce ne așteaptă în viitor. 

Tag-uri:

Astrologul a prevăzut că în 2021 țara sa va trece printr-un proces intensiv de vaccinare, așa cum s-a întâmplat de altfel și în alte țări, iar acest lucru va determina tot mai puține cazuri de îmbolnăvire. Iar spre 2022, se va renunța la multe restricții, printre care și purtarea măștilor. 

În ce privește situația politică din Ucraina, Vlad Ross prezicea că țara sa va fi greu încercată în următorii ani. El a analizat horoscopul lui Volodimir Zelenski și a prezis că președintele va trece printr-o situație foarte dificilă. 

„Cel mai important aspect din horoscopul președintelui nostru este chiar data nașterii sale, pe 25 ianuarie, când este sărbătorită Sfânta Muceniță Tatiana (calendarul pe rit vechi)”. Iar persoanele născute în această zi pot întâlni obstacole mari în viața lor, dă de înțeles astrologul. 

„Pentru Zelenski, va veni o perioadă atât de grea, va avea o confruntare; asupra lui se vor exercita presiuni, inclusiv și din partea administraţiei conduse de Biden, de altfel, pe care l-am și prezis (nr. că va câștiga alegerile în SUA). În general, va trebui să depășească multe probleme”.

„S-ar putea, la un moment dat, ca Zelenski să se confrunte cu depresia”, mai spune astrologul.

Cu toate acestea, Vlad Ross a prevăzut și lucruri pozitive în destinul său. 

„Dacă președintele va depăși totuși această perioadă de criză din viața lui, va fi președintele țării încă un mandat”.  Va avea loc o resetare completă a puterii și, desigur, va veni un prim-ministru carismatic, poate chiar o femeie, și va fi o tendință foarte bună pentru dezvoltarea economică a țării, prezice astrologul. 

Preocupat de viitorul țării sale, Ross nu odată și-a făcut publice prezicerile referitoare la liderii politici care conduc Ucraina, dar și cei ai țărilor vecine. Vezi aici ce spune despre Vladmir Putin

Referitor la populația lumii, în general, astrologul spune numai lucruri pozitive: 
 
Civilizația noastră va exista cel puțin 6.000 de ani. Încă Nostradamus spunea despre asta. Nu avem de ce să ne temem în viitorul apropiat, civilizația umană nu se va sfârși prea curând, dar se va schimba și se va schimba calitativ în următorii 200 de ani, începând din decembrie 2020”.
 
Sursă: telegraf.com.ua
Vezi și: 
 

related posts

Modifică setările cookies