Ce voce spectaculoasă! Cum cânta Ana Brenda Contreras, la 14 ani, o melodie celebră


Recent, Ana Brenda Contreras a postat pe contul ei de Instagram un videoclip de pe vremea când avea 14 ani, în care apare cântând o melodie din repertoriul cântăreței Shakira.


Actrița în vârstă de 32 de ani și-a dorit să-și sărbătorească cei 17 ani de carieră artistică, surprinzându-i pe fanii ei cu această amintire a adolescenței sale, în care cântă melodia Anthology, a celebrei cântărețe columbiene.

 

La o zi după publicare, videoclipul a fost văzut de peste o jumătate de milion de oameni, care nu au încetat să comenteze cât de bine cântă și, mai ales, au subliniat că arată spectaculos. Într-adevăr, la 32 de ani,  Ana Brenda Contreras arată, practic, la fel ca atunci când era adolescentă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Brenda (@anabreco) pe

 

Deși astăzi Ana Brenda este considerată una dintre tinerele regine ale telenovelelor, începuturile ei artistice au fost în muzică, când a făcut parte din grupul 'T'detila', la 17 ani. 

 

Ana Brenda a devenit cunoscută după ce a jucat rolul noii "Marimar" din telenovele, iar faptul că înlocuit-o pe cea mai cunoscută actrița hispanică a făcut vâlvă printre fanii serialelor de dragoste.

 

În timp ce mulți îi rămân încă fideli Thaliei și cred că nimeni altă nu poate juca mai bine decât ea  rolul lui Marimar, alții spun că Ana Brenda este mai naturală și mai credibilă. 

 

Deschide GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe fotografii cu Ana Brenda Contreras 

 

Vezi si: 

 

  • Ce voce spectaculoasă! Cum cânta Ana Brenda Contreras, la 14 ani, o melodie celebră

related posts

Modifică setările cookies