Ce vor face Angelina Jolie și Brad Pitt de Crăciun


Brad Pitt (54 de ani) și Angelina Jolie (43 de ani) s-au despărțit în septembrie 2016, după doi ani de căsnicie.


Cei doi actori, care au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au împreună șase copii, se vor întâlni luna viitoare la tribunal, pentru a stabili cine va primi custodia acestora.

Citește și: Angelina Jolie și Keanu Reeves, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

Mai mult, pentru că Jolie și Brad Pitt nu au încheiat un contract prenupțial înainte de a-și lega destinele, aceștia trebuie să hotărască, la proces, și cum vom împărți proprietățile pe care le dețin împreună.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Wed List (@thewedlist) on

Cele două staruri de la Hollywood vor avea prima înfățișare pe 4 decembrie, conform TMZ.com. Pentru că negocierile cu privire la custodia copiilor au eșuat, aceștia vor apela la un judecător. 

Procesul va avea loc cu ușile închise, Jolie cerând custodia exclusivă a copiilor, în timp ce Brad Pitt își dorește custodie comună.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Wed List (@thewedlist) on

Cei doi actori, care s-au cunoscut pe platourile de filmare a peliculei ”Mr. & Mrs. Smith”, în 2005, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime pe 23 august 2014 în Correns, Franța, și s-au despărțit în septembrie 2016. 

Aceștia au împreună șase copii: Maddox (17 ani), Pax (14 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii de 10 ani Knox și Vivienne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour_Russia (@glamour_russia) on

 
Foto: Instagram


related posts