Ce „ocupație” are Meghan Markle. Prințul Harry a dezvăluit totul în certificatul de naștere al fiului lor


Actriță, caligrafă, ducesă, casnică. Orice ar fi putut scrie prințul Harry în dreptul rubricii „Ocupația actuală” din certificatul de naștere al fiului lor. Însă, n-a fost să fie.


Prințul Harry a dezvăluit care e ocupația actuală a soției sale în certificatul de naștere al lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, însă nimeni nu se aștepta la asta. Conform documentului, completat la scurt timp după nașterea primului lor copil, Meghan Markle este „prințesă a Regatului Unit”.

De-a lungul vieții sale, Meghan Markle a fost caligrafă, bloggeriță și actriță, până în mai 2018, când a intrat în Familia Regală Britanică odată cu mariajul cu prințul Harry. La scurt timp a primit titulatura de ducesă de Sussex.

Prințul Harry a călcat pe urmele fratelui său, prințul William, care a scris același lucru în certificatul de naștere al fiului său, George, când Kate Middleton a născut.

Documentul care atestă nașterea lui Archie mai furnizează o informație pe care ducii de Sussex au ținut-o secretă până acum, și anume locul nașterii bebelușului regal. Conform certificatului, Archie s-a născut la Spitalul Portland din Londra, pe data de 6 mai 2019.

FULLSCREEN
Ce „ocupație” are Meghan Markle. Prințul Harry a dezvăluit totul în certificatul de naștere al fiului lor
  • /

related posts

Modifică setările cookies