Cea mai așteptată postare: Salma Hayek, din nou în costum de baie! Vedeta susține că bustul ei se mărește continuu


La 55 de ani, Salma Hayek are chiar mai mulți admiratori ca la 30! Vedeta latino impresionează cu formele ei spectaculoase pe rețelele de socializare, iar cea mai recentă postare face furori pe internet.


Îmbrăcată într-un costum de baie în două piese, acoperită cu un șal, accesorizata cu pălărie și ochelari de soare, Salma Hayek este o prezență imposibil de ignorat. Actrița a pozat într-un decor exotic, cu marea și palmierii în spatele ei. Însă puțini au mai observat și peisajul: “OMG!”, “Ești superbă!”, “Arați grozav” – i-au transmis fanii.

Salma și-a luat o binemeritată vacanță, dup ace toată vara a lucrat alături de Angelina Jolie la filmul “Without blood”, în Roma. Aceasta a spus despre Angelina că este cel mai bun regizor cu care a lucrat în toată cariera ei. 

 

Actrița a vorbit, în cadrul emisiunii Red Table Talk, despre simptomele menopauzei pe care le experimentează de aproape 10 ani. 

Pe lângă schimbările de dispoziție și bufeuri, Salma a mărturisit că sânii ei au crescut ”foarte mult” de-a lungul anilor, atât de mult încât a început să sufere de dureri de spate, iar oamenii sunt convinși că și-a făcut operație estetică. 

„Sunt una dintre acele femei căreia, dacă ia în greutate, rămâne însărcinată sau e la menopauză, îi cresc sânii continuu”.

 

Pentru că decolteul ei a devenit din ce în ce mai generos de-a lungul anilor, oamenii au speculat că și-ar fi pus implanturi mamare. 

”Îi înțeleg perfect. Sânii mei era mult mai mici. La fel și restul trupului meu”, a adăugat ea. 

Salma Hayek este căsătorită din 2009 cu magnatul din industria frumuseții Francois-Henri Pinault (59 de ani). Francezul deține Kering, o multinațională specializată în producția de bunuri de lux, și are o avere de circa 7 miliarde de dolari. Încă de atunci, Salma Hayek a fost suspectată că s-a căsătorit cu miliardarul francez din interes și nu a reușit să convingă prea multă lume că între ei e o dragoste sinceră.

  • Cea mai așteptată postare: Salma Hayek, din nou în costum de baie! Vedeta susține că bustul ei se mărește continuu

related posts

Modifică setările cookies