Cea mai frumoasă fată din lume, apariție angelică la malul mării. Cât de sexy e Thylane Blondeau


Thylane Blondeau a fost supranumită “cea mai frumoasă fetiță din lume” în 2007, iar acum s-a transformat într-o femeie superbă. La 21 de ani, franțuzoaica are o carieră impresionantă în modelling și face furori cu frumusețea ei angelică de fiecare dată când apare pe catwalk. 


La fel s-a întâmplat și la ultima prezentare de modă la care a participat. Prezentarea colecției Etam s-a desfășurat într-un cadru atipic. Modelele au defilat la malul mării, în Corsica (Franța).

Thylane și-a etalat trupul fără cusur și a hipnotizat audiența cu frumusețea ei angelică. Superba franțuzoaică părea desprinsă din filmul Laguna Albastră. 

Modelul a postat câteva imagini și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 5,3 milioane de fani. 

“Ce om perfect!”, “Ești magnifică!”, “Cea mai frumoasă femeie din lume!”, “Thylane, nu ai rivală! Ești cea mai frumoasă!”, sunt câteva dintre comentariile postate de fani. Unul dintre internauți i-a scris că aduce cu Ursula Andress, una dintre fetele Bond.

Thylane este și imaginea unor branduri celebre și are propria linie de haine. Franțuzoaica este fiica prezentatoarei TV Veronica Loubry și a fostului fotbalist Patrick Blondeau. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

related posts

Modifică setările cookies