“Cea mai frumoasă fată din lume”, corp perfect la plajă. Cum au suprins-o paparazzii pe Thylane Blondeau


Are 20 de ani, dar a rămas cu supranumele pe care l-a primit în copilărie: “cea mai frumoasă fată din lume”. Thylane Blondeau impresionează în continuare cu trăsăturile sale.


Franțuzoaica face de câteva zile paradă de costume de baie pe plajele din Miami, acolo unde paparazzii o… monitorireaza la fiecare apariție :)  De profesie model, Thylane Blondeau se mândrește cu o siluetă perfectă. Aceasta a fost surprinsă într-un costum de baie bej, în două piese, în compania iubitului său. 

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Deși pare că duce o viață perfectă, Thylane a avut câteva probleme serioase de sănătate. Anul trecut, tânăra a suferit mai multe operații din cauza unor chisturi ovariene.  Un astfel de chist i-a explodat în stomac și a fost operată de urgență.  

Thylane a explicat că suferea de mai multa vreme de dureri abdominale, însă toți medicii îi spuneau că nu are nicio problemă. “Din această experiență am învățat că atunci când corpul te doare, trebuie să ai grijă să el, nu să ignori durerea. Chiar și cea mai mică durere poate ascunde probleme grave”, a spus mai demult Thylane.

 

A defilat pentru prima oară pe catwalk la numai 4 ani

Cu o carieră în lumea modei încă din copilărie, Thylane a ajuns unul dintre cele mai apreciate modele din Franța. Au trecut 14 ani de când presa internațională a catalogat-o drept “cea mai frumoasă fetiță din lume”, iar frumusețea rămâne unul dintre principalele sale atuuri și în prezent. 

Nu e de mirare că astăzi strălucește în lumina reflectoarelor: încă de mică a avut astfel de exemple în familie. Tatăl ei este un fost fotbalist celebru, iar mama actriță și prezentatoare tv. 

Thylane a fost descoperită de un agent de modelling la numai 4 ani, atunci când a și defilat în primul său show, pentru Jean Paul Gaultier. La numai 10 ani, devenea cel mai tânăr model care a pozat vreodată în Vogue Paris. 

În 2018, Thylane Blondeau era desemnată de către o publicație de specialitate “femeia cu cel mai frumos chip din lume”.

related posts

Modifică setările cookies