Cea mai indecentă poză de pe Instagram. Cum s-a lăsat fotografiată o cântăreață în vogă alături de iubitul ei


Cardi B este una dintre cele mai dezinhibate vedete din showbiz și adesea îi surprinde pe fanii ei mai… pudici cu imaginile destul de explicite pe care le postează.


Vedeta a dat frâu fanteziilor sale în cea mai recentă vacanță, pe care a petrecut-o alături de soțul Offset în Caraibe. Cardi B și Offset demonstrează astfel că au rămas niste iubiți la fel de pasionali și după ce au devenit părinți.

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, artista hip hop și iubitul ei au fost protagoniștii unui adevărat pictorial la malul mării. Imaginile postate pe Instagram de celebrul cuplu nu mai au nevoie de nicio descriere.

 

Vedeta își arată în aceste imagini noile sale forme sexy, obținute cu ajutorul operațiilor estetice.

Cardi B a anulat câteva show-uri în luna mai. “Sânii trebuie să mi se vindece și cu asta basta. Urăsc să anulez spectacolele pentru că iubesc banii. Sunt dependentă de bani și sunt plătita foarte, foarte bine pentru aceste concerte. Mulți bani. Anulez milioane de dolari, dar și sănătatea este bogăție, așa că trebuie să fac și asta”, a explicat Cardi B.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iamcardib (@iamcardib) pe

Cardi B a dezvăluit recent că, la începutul carierei, a fost agresată sexual în timpul unei ședințe foto pentru o revistă celebră. Fotograful i-ar fi solicitat favoruri sexuale în schimbul apariției în revistă, însă Cardi B a refuzat categoric.

 

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

 

FULLSCREEN
Cea mai indecentă poză de pe Instagram. Cum s-a lăsat fotografiată o cântăreață în vogă alături de iubitul ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies