Cea mai înfocată admiratoare a prințului Harry a murit la 99 de ani


Daphne Dunne, o astraliancă de 99 de ani, era nelipsită de la vizitele ducelui de Sussex la Antipozi.


Ducele de Sussex a pierdut o susținătoare înflăcărată. Australianca Daphne Dunne s-a stins din viață luni, la reședința sa, la vârsta de 99 de ani. Prințul Harry și Meghan Markle au primit vestea cu durere, iar surse din anturajul lor au declarat pentru revista People că ducii de Sussex au transmis condoleanțe familiei.

Meghan și Harry au scris o scrisoare de condoleanțe pe care au transmis-o copiilor lui Daphne Dunne. Epistola vine la doar câteva zile de la mesajul pe care cei doi l-au transmis australiancei de ziua ei. 

Cu ocazia celor 99 de ani pe care i-a împlinit în această lună, Daphne a primit aceste rânduri de la cuplul regal:

„Dragă Daphne, soția mea și eu îți transmitem cele mai calde urări cu ocazia zilei tale de naștere de vineri. Sperăm că ai parte de o sărbătoare minunată, alături de familie și prieteni, și că ai ieșit din spital. Felicitări pentru că ai atins această importantă și impresionantă bornă. La mulți ani, Daphne”, se arată în scrisoarea semnată de ducii de Sussex.

Australianca a avut ocazia de a-l întâlni personal pe prințul Harry în anul 2015, la Sydney, cu prilejul Jocurilor Invictus. Atunci, Daphne nu a rezistat tentației și l-a sărutat pe Harry.

În iunie 2018, prințul Harry a luat-o în brațe pe Daphne, care l-a așteptat în ploaie pentru o îmbrățișare. Și atunci, Harry a participat la dechiderea Jocurilor Invictus, pe care el le-a creat în onoarea militarilor veterani sau care au suferit răni în teatrele de operațiuni. Și România participă constant la această competiție, și o face cu succes.

În octombrie 2018, Harry i-a prezentat-o pe Meghan, cu ocazia celebrei vizite oficiale pe care ducii de Sussex au făcut-o în Australia, Noua Zeelandă și Fiji.

Vezi mai multe fotografii în GALERIA FOTO!

related posts

Modifică setările cookies