Cea mai mare gafă a lui Meghan Markle de când a intrat în familia regală


O carte recent lansată dezvăluie ”uriașa gafa socială” a fostei actrițe. Astfel, se pare că Meghan Markle ”l-a făcut de râs” pe soțul ei, Prințul Harry, alegând să dezvăluie că e însărcinată chiar în timpul nunții Prințesei Eugenie, lucru care le-a înfuriat pe mireasă și pe mama acesteia, Sarah Ferguson. 


În carte se specifică faptul că Ducese de Sussex (38 de ani) ar fi dezvăluit familiei regale că este însărcinată cu primul copil chiar pe 12 octombrie 2018, în ziua nunții Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank. 

Vestea nu i-a picat tocmai bine soțului ei, Ducele de Sussex (35 de ani), conform jurnaliștilor de investigație Dylan Howard și Andy Tillett, care semnează cartea ”Royals At War”. 

”Meghan a pus piciorul în prag când a hotărât că este momentul idea pentru a anunța că ea și Harry așteaptă primul copil”, scriu cei doi în cartea menționată mai sus.

”A fost o gafă socială uriașă, ar fi fost și dacă nu făcea parte din familia regală - i-a stricat momentul lui Eugenie, care a fost furioasă, la fel și mama ei, Sarah”. 

Autorii pretind că anunțul sarcinii l-a făcut pe Harry să se simtă ”jenat”.

Meghan și Prințul Harry au anunțat publicul larg că urmează să devină părinți la începutul turnelului regal în Australia și Noua Zeelandă, pe 15 octombrie 2018. 

Foto: Getty

Vezi și: Viața bate vlogul 2, ultimul episod: ”Fără curaj și fără să riști, nu ai cum să reușești”

FULLSCREEN
Cea mai mare gafă a lui Meghan Markle de când a intrat în familia regală
  • /

related posts

Modifică setările cookies