Cea mai mare temere a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt! Ce dezvăluiri a făcut fostul bodyguard al cuplului


Mark Billingham, un fost militar de carieră care a lucrat ca bodyguard pentru cuplul “Brangelina”, a făcut câteva dezvăluiri despre viața celor două staruri de la Hollywood.


Când a venit vorba de siguranța familiei, Brad Pitt și Angelina Jolie nu s-au uitat la bani și l-au angajat pe cel mai bun în domeniu. Mark Billingham s-a ocupat timp de un an și jumătate de securitatea familiei Pitt. Bărbatul a lucrat 27 de ani în Serviciul Special Aerian (SSA), a luptat în Irak și a primit onoruri de la Regina Elisabeta a II-a. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Billingham MBE (@billingham22b) on

Printre cei pe care i-a avut sub pază se mai numără și Tom Cruise, Kate Moss sau Rusell Crowe. Militarul a povestit într-un interviu pentru Now To Love cum a fost experiența sa cu Brad Pitt și Angelina Jolie.

Bărbatul a dezvăluit că aceștia se temeau în fiecare zi ca nu cumva unul dintre cei șase copii să fie răpit pentru răscumpărare. 

“Cea mai mare frică a lor era în legătură cu răpirea copiilor. Totul se rezumă la bani. Angie și Brad erau foarte îngrijorați și nu lăsau pe nimeni în preajma copiilor. Eu eram singurul care mă puteam apropia”, a declarat fostul militar. 

Vezi cum arată copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt în galeria foto de mai jos

Acesta a mai spus că a fost întotdeauna uimit de modul în care cei doi soți reușeau să-și prioritizeze activitățile. “Aveau timp pentru orice, de la familie, proiecte până la acte de caritate. Am învățat foarte multe lucruri de la ei, dar și ei de la mine, iar parteneriatul nostru a fost bazat pe respect reciproc”

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016. Cei doi au împreună șase copii: Maddox (19 ani), Pax (16 ani), Zahara (15 ani), Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (12 ani). Ultimii trei sunt copiii biologici ai cuplului.   

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Sfaturi în relații de pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies